“Viens pats mājās” mazais puisēns izmainījies līdz nepazīšanai! FOTO

Tievs, slimīgs, ar neskaidru skatienu – tādu mēs līdz šim pazinām Makoliju Kalkinu. Viņš sāpīgi nogāzās no paša kino Olimpa, bet tas, kas ar viņu notika nesen, satrieca interneta lietotājus.

Tomēr, par visu pēc kārtas.

Makolijs Kalkins pamodās slavens 10 gadu vecumā, nospēlējot Kevina Makkalistera lomu lielākajā kases grāvējā komēdijā kino vēsturē. Pirmo miljonu nopelnījis, viņš jau kļuva par filmu leģendu un burtiski noslīka desmitiem režisoru piedāvājumos.

Viens pats mājās, 1990

Maikla Džeksona klipa “Jam” filmēšanas laikā, 1991

Filmas “Labais dēls” filmēšanā kopā ar Eliju Vudu, 1993

“Bagātais Ričijs”, 1994

Diemžēl, pasaules slava sabojāja pusaudža nestabilo psihi. Tas ir skumji, taču ne lielā ģimene, ne nauda nespēja tikt galā uzkritušo slavu.

Nogurdinošo kastingu un pastāvīgās filmēšanas dēļ Kalkins regulāri krita depresijās. Lai kaut kā atslēgtos, aktieris aizrāvās ar vieglajām narkotikām. Apreibinājies viņš pat vienreiz nolēma apprecēties ar savu vienaudzi, 18 gadus veco Reičelu Maineri, bet nodzīvoja ar viņu tikai 2 gadus.

Reti kurš nojauš, cik ļoti aktieri salauza vecāku šķiršanās, kas notika 1995. gadā. Māte un tēvs saplēsās par Makolija honorāra 50 miljonu dolāru apmērā sadalīšanu. Rezultātā zēns palika kopā ar māti un pārtrauca attiecības ar tēvu uz gandrīz 20 gadiem.

Daudzi jaunā Kalkina karjeras sabrukumā apsūdz viņa tēvu, aktieri Kītu Kalkinu, kas kļuva par sava dēla pārstāvi. Pateicoties viņa piesardzībai, alkatībai un uzpūstajiem pieprasījumiem, režisori vienkārši sāka atteikties no jaunā aktiera!

2014. gadā vecākais Kalkins pārcieta insultu, taču nesagaidīja ģimenes atbalstu. Vēlēdamies pārcelt atbildību uz radiniekiem, intervijas laikā viņš paziņoja, ka vairs neuzskata Makoliju par savu dēlu. Noteikti tas nav tas, ko gribētos dzirdēt no sava tēva pēc ilgas šķiršanās!

Kad Kalkins sagājās ar skaistuli Milu Kunisu, šķiet, viņš atkal atrada nozīmīgu orientieri, kas lika viņam savākties un turpināt filmēšanos pēc 10 gadu bezdarbības. Tomēr neticami sāpīgo šķiršanos pēc 8 gadus ilgajām attiecībām puisis knapi pārdzīvoja, stingri aizraujoties ar oksikodonu un heroīnu.

Ko vēl varētu izdomāt, lai šokētu vēl vairāk?

Piemēram, organizēt savu parodijas kaver-grupu “The Pizza Underground”, kas ņirgājas par Lū Rīda tekstiem.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk, skatītos bildes un video!

Pievienot komentāru