Viņa atrada pamestu māju. Tas, kas sagaidīja viņu iekšienē, nav vārdiem aprakstāms. FOTO

“Iepazīstieties, šis ir Lorenss. Viņš dzīvoja mājā, kuru es uzskatīju par pamestu. Teritorija ap māju platība ir kļuvusi par nepārvaramu biezokni, jumts tek, interjers burtiski kliedz, ka šeit jau sen neviens nav spēris savu kāju. Es satiku viņu dzīvojamā istabā.” saka Leslija Deivida.

1

Sieviete turpina: “Lielāko daļu sava laika Lorenss pavada četrās sienās. Viens pats … Cilvēks ir akls ar vienu aci, un viņa kreisās acs lēcu parklāj katarakta. Lai gan Lorenss nebija man pazīstams, viņš bija neticami pieklājīgs un pat ļāva man fotografēt, ko es patiešām novērtēju. Viņam ir skaista dvēsele. Es ne reizi vien došos viņu vēl apciemot. Es publicēju šīs bildes, cerot, ka tie, kas ir zaudējuši kontaktu ar mīļoto vai ir aizmirsuši par viņu, vēl atcerēsies radniecīgo dvēseli. Daudzi vecie cilvēki joprojām ir pilni dzīvības, un es biju ļoti priecīga satikt šo cilvēku.”

2

“Mēs tikai mīļi parunājām un pasmējāmies. Es biju laimīga dzirdēt daudz interesantu faktu par viņa dzīvi. Viņa uzvaras un sakāves. Tikšanās ar šo cilvēku – mana labākā pieredze! Šis īpašais cilvēks, viņam izdevās aizkustināt mani līdz sirds dziļumiem.”
3

4

5

“Es atnesu Lorensam ēdienu, iznesu atkritumus, šo to mājā salaboju. Īpašnieks pastāstīja, ka viņam pirms pāris nedēļām bijis insults, pēc kura viņš nespēja kustināt viņa rokas. Tikai dažas dienas vēlāk viņš devās pie ārsta. Tas bija viens no aizkustinošākajiem stāstiem, ko es tajā vakarā dzirdēju. Viņam vienkārši vajag draugu … cilvēku, kurš varētu rūpēties par Lorensu, un kas varētu palīdzēt viņam justies mīlētam.”

6

7

“Laiku pa laikam es apciemoju Lorensu. Esmu laimīga, ka man ir tāds draugs!”

8

9

Ļoti iespējams, ka arī Tev kaimiņos dzīvo kāds vecs, vientuļš cilvēks. Ieej veikalā, nopērc cepumus un tējas paciņu un aizej pie viņa ciemos. Viņš noteikti priecāsies!

©TOPRAKSTI.LV/ FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru