Viņa dzemdēja 72 gadu vecumā. Tikai gadu vēlāk viņa atklāj sekas. FOTO

Daldžindera atzīst, ka kļūšana par māti viņai devās daudz grūtāk, nekā viņa bija domājusi. Viņa sāka ātri nogurt, un radās problēmas ar spiedienu. Tagad viņas dēls Armaans sācis rāpot, un mātei ir jāpavada lielāko daļu sava laika uz grīdas, un tas viņas vecuma cilvēkam nav viegli. Daldžindera vērsās pie ārstiem, bet viņi paraustīja plecus, skaidrojot visu ar viņas vecumu. Viņai izrakstīja vitamīnus un diētu, kas īpaši nepalīdz.

3

Zēna tēvam ir 80 gadi, un arī viņš sācis bieži slimot sava vecuma dēļ. Tomēr viņš atrod spēku un visādi palīdz Armaana audzināšanā. Jāatzīmē, ka zēns ir ļoti pieķēries savam tēvam.

4

Vecāki ir ļoti norūpējušies par mazuļa veselību. 19. aprīlī viņam būs gads, bet viņš nav ieguvis svaru, kas atbilst bērniem viņa vecumā. Daldžindera pārstāja barot ar krūti, kad mazajam bija 3 mēneši, paskaidrojot, ka viņai gandrīz nebija piena. Mamma veda zēnu pie ārstiem ar cerību, ka tie izrakstīs līdzekli, kas palīdzēs bērnam augt spēcīgam. Tie tikai paraustīja plecus, norādot, ka viņš ar laiku to izdarīs dabiskā veidā.

5

Daldžindera un viņas vīrs atklāti atzīst, ka ir noguruši rūpēties par sevi un bērnu, bet viņi dara visu iespējamo, lai izaudzinātu veselīgu un spēcīgu bērnu. Vecāki nemeklē aukļu palīdzību, jo viņi uzskata, ka nav nekas labāks par vecāku aprūpi.

6

Neskatoties uz visām grūtībām, pāris nenožēlo, ka ir izlēmuši par šādu nopietnu soli. Daldžindera stāsta, ka visas grūtības aizmirstas, kad viņus ar atplestām rokām sagaida viņu Armaans. Viņš smaida un ir laimīgs zēns. Kad viņam apritēs pirmais gads, vecāki plāno ar viņu apmeklēt kādu no tempļiem, cerot, ka Dievs dos mazulim spēku.

Daldžindera un viņas vīrs negaida palīdzību no ārpuses. Viņi tikai cer, ka cilvēki uzzinās par viņu stāstu, lūgsies par viņu dēlu, un novēlēs viņam labu veselību.

Mēs patiesi vēlam Armaanam un viņa vecākiem veselību un ilgu mūžu. Stāsts ir ļoti neparasts, bet, vai ir iespējams kritizēt cilvēkus, kas tik daudzus gadus sapņo par bērnu?

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru