Viņa izbrīnījās, kad dēls palūdza sagatavot divus pusdienu komplektus, ko ņemt uz skolu…

2

Tad Džozette uzzināja sirdi plosošo patiesību. Izrādās, ka Dilana draugam ir vientuļā māte, un viņa nesen zaudējusi darbu.

Džozette paskaidroja: “Tas mani dziļi sāpināja, jo pirms dažiem gadiem mēs ar Dilanu nokļuvām uz ielas. Mēs kādu laiku dzīvojām automašīnā, un mums nebija ko ēst.”

Katru dienu Džozette sagatavoja zēniem pusdienas. Kādu dienu atskanēja skolas direktora zvans, kas aicināja Dilana māti uz tikšanos.

Izrādās, ka Dilana drauga mamma uzzinājusi par Džozettes rīcību.

Mammas tikās direktora ​​kabinetā. Dilana drauga māte pasniedza naudu Džozettei, sakot: “Es zinu, tas nav pietiekami. Tagad es atradu darbu. Paldies par palīdzību man…”

4

Džozette naudu nepieņēma.

Tā vietā viņa, kopā ar savām meitenēm no volejbola komandas (Džozette ir trenere), piedalījās labdarības pasākumā, kur nopelnīja 400 $.

Šo naudu viņas plāno tērēt pusdienām visiem tiem, kam nav naudas, lai paēstu skolā.

5

Džozettes stāsts ātri izplatījās interneta. Mammu atbalsta tūkstošiem cilvēku. Tas viss sākās ar viņas dēlu, Dilanu, kurš pamanīja, ka viņa draugs nesaņem pietiekamu uzturu. Šis laipnības žests sāka augt kā sniega bumbas. Mēs ceram, ka šis stāsts iedvesmos jūs arī darīt labus darbus!

6

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru