Viņa izglāba izbadējušos bāreni no nāves. Lūk, kā viņš izskatās pēc gada! FOTO

2

Priscilla jau bija adoptējusi Makenziju- meiteni ar Dauna sindromu un sirds mazspēju. Bet tas netraucēja laulātos.

3

Viņi nolēma pieņemt zēnu, neskatoties uz viņa daudzajām slimībām: cerebrālo trieku, mikrocefāliju, pundurību, skoliozi un atgremošanas sindromu.

4

Vispirms Priscilla sameklēja īpašu ierīci, ar kuru zēnu var pabarot, tāpēc viņš atguva normālu stāvokli. Nedaudz vēlāk Raenam tika veikta mugurkaula operācija, kas iztaisnoja muguru.

5

Visu šo laiku jaunā mamma un tētis bija kopā ar viņu. Un notika brīnums! Zēns atlaba ātrāk, neka gaidīja eksperti.

6

Tagad viņš staigā, smaida un smejas, atkal iepazīst pasauli un dzīvesprieku. “Neskatoties uz to, kam cauri izgājis mūsu dēls, tagad viņš ir laimīgs” saka Priscilla.

7

“Mūsu pirmās tikšanās reizē dzīvība viņā tik tikko plīvoja. Viņš svēra 10 kilogramus, un tas ir 7 gadu vecumā! Tagad viņa bālums ir pazudis, Raienam ir skaista olīvkrāsas āda, kas atgādina par viņa bulgāru saknēm! Rozīgas un apaļīgas lūpiņas.”

8

“Es esmu pateicīga Dievam par to, ka viņš ir palīdzējis mums izārstēt mūsu bērnu” šādu vēstījumu laimīgā māmiņa atstāja savā Facebook lapā.

9

Lai Dievs piešķir veselību un spēku šim brīnišķīgajam pārim! Bet zēns dod cerību daudziem cilvēkiem, tajā skaitā vecākiem, kuru bērni ir ar īpašām vajadzībām.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru  / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru