Viņa lūdza naudu vēža ārstēšanai. Drīz viņš uzzināja šokējošus jaunumus!

Londonas iedzīvotājai Šarlotei Rošai ir 31 gads. Šķiet, ka šajā vecumā cilvēki jau ir ieguvuši gudrību, bet anglietei ar savu piemēru izdevās pārliecināt sabiedrību, ka tas tā nav.

Vienā no sociālajiem tīkliem Šarlote iepazinās ar Metjū Piligrimu. Kādu laiku pāris tikās, bet tad viņa nolēma izmantot savu draugu naudas iegūšanai. Viņa sūdzējās savam draugam, ka ir pārdzīvojusi olnīcu vēzi un tagad viņai ir bail no recidīva.

Pēc kāda laika Šarlote paziņoja, ka bijusi pārbaudīties un viņas bažas apstiprinājušās. Pašvaldības klīnikā operācija nozīmēta pēc sešiem mēnešiem, bet privātā slimnīcā to iespējams izdarīt ātrāk. Protams, tas maksās ievērojamu naudas summu, bet viņai šādas naudas neesot…

To dzirdējis, Metjū bez vilcināšanās piekrita palīdzēt mīļotajai. Viņš iedeva viņai gandrīz 7 000 mārciņas, lai veiktu operāciju, un pēc tam ieskaitīja Šarlotes kontā vēl 2 000 mārciņas rehabilitācijas procedūrām.

Aizdomas, ka viņš ir apmānīts, Metjū sāka piemeklēt pēc tam, kad Šarlote kategoriski aizliedza apciemot viņu klīnikā. Turklāt, viņa pat nepateica, kur tiks veikta operācija, tikai neskaidri noteica, ka slimnīca atrodas Londonas ziemeļu daļā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru