Viņa ļumīgu vēderu pārvērta uztrenētā presītē! FOTO

Šādi Andžela izskatījās pirms notievēšanas. Tad viņa svēra 82,5 kg.

1

2

Andžela vienmēr ir justies skaista, bet draugu un ģimenes spiediens darīja savu, un viņa nolēma zaudēt svaru.

3

“Es jūtos skaista. Mans vīrs domāja, ka esmu skaista, bet spiediens no draugiem un ģimenes darīja mani ļoti kautrīgu” viņa teica.

Vispirms sieviete ķērās pie diētas, kuras pamatā bija ēdienreizes ik pēc 3 stundām. Tādējādi, neskatoties uz to, ka viņa ēda biežāk, viņas maltītes kļuva mazākas un veselīgākas.

4

“Sākumā es skatījos aizdomīgi uz biežām ēdienreizēm, kā veidu kā zaudēt svaru, bet man es to izmēģinātu, jo viss, ko iepriekš mēģināju, uz mani neiedarbojās” viņa stāsta.

Sēžot uz diētas, Andžela arī gribēja sākt nodarbības sporta zālē, bet pirms tā nolēma zaudēt mazliet svara darbojoties parkā, jo “jutās pārāk smaga, un viņai bija kauns”.

5

Andžela sāka ar garām pastaigām, bet, nedaudz zaudējusi svaru, pievērsās skriešanai.

“Es gribēju sākt skriet, bet biju tik resna, ka man nācās sākt ar pastaigām. Es katru dienu jebkuros laika apstākļos devos pastaigā uz stundu, un pēc tam sāku skriet” teic Andžela.

Sasniegusi viņai pieņemamu svaru līmeni, sieviete sāka treniņus sporta zālē.

6

Kā varat redzēt, viņa sasniegusi satriecošus rezultātus!

7

8

Kopumā Andželai izdevās zaudēt svaru no 82,5 līdz 50,5 kg, tādējādi nometot 32 kg. Tagad Andžela ir iesaistījusies kultūrisma un sapņo kļūt par fitnesa treneri.

9

Tomēr par svara zudumu Andželai nācās samaksāt ar savu laulību, kas tika šķirta pēc tam, kad viņas vīrs atteicās samierināties ar izmaiņām sievas dzīvesveidā.

10

11

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru