Viņa uzrakstīja vēstuli sava bijušā vīra jaunajai draudzenei! Tā internetā sacēlusi īstu vētru!

“Šī meitene ir mana bijušā vīra jaunā draudzene. Viņa ir mīļākā sieviete pasaulē, un es esmu pateicīga viņai, jo, kad mana meita apciemo tēvu, viņa baro viņu, rūpējas par viņu, pērk viņai dāvanas un izturas pret viņu kā pret savu meitu.

Es nesaprotu, kāpēc visas mātes tik skeptiski un agresīvi attiecas pret citām sievietēm. Kāpēc neviens nerunā par to, cik grūti ir būt mātei kādas citas bērnam? Jo īpaši, ja kāds jūs atgrūž. Nav pārsteidzoši, ka lielākā daļa sieviešu padodas un novirzās no bērna. Lūk, no kurienes visi šie mīti par ļaunajām pamātēm.

Jā, tādas ir, un es redzu viņas visur. Tas ir iemesls, kāpēc es esmu tik laimīga, ka manai meitai ir divas mātes, un tāpēc vairāk cilvēku spēj dalīties savā mīlestībā. Es esmu ļoti pateicīga šai meitenei.

Sievietes, kas uzaugušas koncentrējas uz to, lai būtu laba māte saviem bērniem- vairāk mīlestības un mazāk naida!”

Šie gudrie un laipnie vārdi ir savākuši vairāk nekā 150 tūkstošus “Dalīties” un vērsuši pret Nikolu lielu cieņu. Patiešām, vēlmē saglabāt savu autoritāti, mēs bieži vien aizmirstam, ka bērnam ir nepieciešama mīlestība, rūpes un uzmanība. Un jo vairāk cilvēku, kas patiesi mīl tavu bērnu, jo labāk. Neesi ļauns, ļauj arī citiem mīlēt savu bērnu, lai pasaule kļūtu kaut par kripatiņu laipnāka!

©TOPRAKSTI.LV/ FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru