Viņa vēlējās uzzināt bērna dzimumu, bet USG redzētais viņu šokēja! FOTO

Ultraskaņas izmeklēšanā tika noskaidrots, ka bērnam ir milzīgs audzējs, kas pēc sava lieluma ir gandrīz lielāks nekā bērna ķermenis! Neko tādu ārsti iepriekš nebija redzējuši.

Kaut arī audzējs bija labdabīgs, tā izmērs apdraudēja bērniņa dzīvību. Galu galā tas atņēma bērnam spēku izdzīvošanai, pasliktinot asinsriti.

2

Lai saglabātu bērnam izredzes izdzīvot, tika nolemts veikt operāciju, lai likvidētu audzēju, bet nepārtraucot grūtniecību. Kaut arī iespējamība veiksmīgam iznākumam bija tikai aptuveni 10%, tomēr Kerija nolēma izmantot iespēju.

3 (1)

Māti sagaidīja 4 stundu ilga operācija. Pilnīgai dzemdes atslābināšanai bija vajadzīga septiņas reizes dziļāka anestēzija nekā parastajām procedūrām. Dzemde tika pilnībā izņemta no Kerijas vēdera dobuma dobuma, lai to atvērtu, nesabojājot placentu. Lai auglim izņemtu audzēju, dzemdes dobumā tika atstāta tikai tā galva. Kad audzējs tika noņemts, nedzimušais bērns bija pavadījis aptuveni 20 minūtes ārpus dzemdes, tad tas tika ievietots atpakaļ.

4

Operācija bija veiksmīga un pēc 10 nedēļām Kerija dzemdēja meitenīti. Jaundzimušo nosauca par Meisiju Houpu. Savu otro vārdu meitene ieguva no angļu valodas vārda “hope”- cerība.

5

Vienkārši neticami, ka Meisija Houpa varēja piedzimt vesela. Ķirurgiem izdevās paveikt īstu brīnumu!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru