Viņai šķita, ka atpazīst pacientes seju. Kad uzzināja viņas vārdu, skudriņas skrēja pār kauliem!

Nikole bija ne tikai Linnas paciente. Starp viņām bija spēcīga garīgā saikne. Siltās attiecības starp medmāsu un mazo pacienti pat piesaistīja žurnālistu uzmanību. Linnas un Nikoles foto rotā vienu no 88. gada medicīnas žurnālu vāku!

November 17, 2015 Lynn Bartos has been a nurse for 44 years. In the late 1980's she worked in the gastronenterology clinic at Children's and became close to a girl often at the clinic named Nicole or "Nini". No Lynn goes regularly to an infusion clinic at Froedtert. Her nurse after all these years is Nicole Krahn, Ninny. These are photos copied out of a hospital magazine story at the time. MICHAEL SEARS/MSEARS@JOURNALSENTINEL.COM

Ar laiku meitenīte izveseļojās un viņu izrakstīja no slimnīcas. Tomēr viņa atcerējās savu pieaugušo draudzeni un laiku pa laikam apciemoja Linnu slimnīcā. Bet drīz medmāsa nomainīja darba vietu un pārvācās uz dzīvi citā pilsētā. No tā brīža Nikoles un Linnas saikne aprāvās.

Pagāja cetrudaļgadsimts un Linna aizgāja pensijā. Tagad viņa pati sāka apmeklēt slimnīcas, ārstējoties no vecuma slimībām. Reiz Linna ieradās Viskonsīnas Medicīnas koledžas klīnikas infuzīvās terapijas nodaļā uz reimatoīdā artrīta plānveida ārstēšanu.

MJS stincol18, nws, sears, 5 stincol

Jaunās medmāsas sejas vaibsti piesaistīja Linnas uzmanību un viņas ātri atrada kopīgu valodu. Sarunā viņa minēja, ka arī reiz strādājusi par medmāsu Vovatosas pilsētā. Tajā brīdī abām nāca apskaidrība! “Vai tiešām Jūs esiet tā pati Linna?” brīnījās metene. “Ak, Dievs, Linna, tā esi Tu?” meitene nespēja noticēt pēkšņajai laimei.

Izrādās, Nikole nebija aizmirsusi par savu bērnības draudzeni Linnu. Turklāt, pieaugot arī viņa nolēma kļūt par medmāsu un palīdzēt cilvēkiem. Izrādījās, liktens bija lēmis, ka viņu ceļiem atkal jākrustojas. “Tagad es varu neuztraukties par mūsdienu medicīnas līmeni. Esmu pārliecināta, ka Nikole ir pienācīga maiņa!” stāsta Linna Bartosa.

3

Pārsteidzoši, cik liktenīgi mēdz krustoties mūsu ceļi.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru