Viņai šķita, ka atradusi mūža lielo mīlestību! Patiesība atklājās vēlāk… FOTO

Šis stāsts notika Brisbenā, Austrālijā. Reičela Mora ir iepriekš precējusies, un saskārusies ar vardarbību no viņas pirmā vīra puses. Tas bija iemesls, kāpēc viņi šķīra laulību. Nu Reičela apprecējās vēlreiz, un šoreiz viņu izglāba pašas bērni. Starp citu, viņu ir pieci, un viņi visi ir no viņas kašķīgajiem vīriem.

1

Otrais vīrs, Derils, izrādījās tāds pats kā pirmais. Pēc trīs gadu kopdzīves viņš mēģināja iesist Reičelai, bet viņa izsauca policiju un padzina viņu. Pēdējos divus gadus viņa audzina bērnus viena un, principā, attiecības ar bijušo ir diezgan draudzīgas. Kamēr viņš pēkšņi ielauzās viņu mājā ar pistoli…

2

Tālāk viss notika kā asa sižeta filmā: Reičela skrēja, lai aizsargātu bērnus, bet saniknotais vīrietis skrēja pakaļ. Viņš izšāva un trāpīja Reičelai rokā- sieviete zaudēja samaņu. Tālāko vardarbību novērsa bērni. Kaut Derils mēģināja pārlādēt savu ieroci, 12 gadus vecais Kamerons pēkšņi izrāva to no Derila rokām un izskrēja ārā. Bet 14 gadus vecais Džeidens satvēra viņu no aizmugures un vardarbīgo patēvu burtiski žņaudza.

4

Tā divi zēni cīnījās pret pieaugušo, kura augums un svars gandrīz dubultā pārsniedza viņējo. Dīvaina sakritība, bet neilgi pirms šī incidenta bērni sāka apmeklēt cīņas mākslu nodarbības. Bet kas varēja zināt, ka jaunās prasmes tik ātri noderēs?

5

Reičelai šobrīd viss ir kārtībā, viņa ir atguvusies no šoka un traumām. Tagad viņa mēģina pastāstīt par piedzīvoto iespējami lielākam skaitam cilvēku. Galu galā, ne katru reizi šie stāsti beidzas ar laimīgām beigām…

6

Pareizi saka psihologi: katru reizi tev ceļā gadās vieni un tie paši cilvēki. Atbrīvojoties no viena, satiksi tādu pašu! Varbūt ne uzreiz, bet kādreiz viņš atklās sevi! Un nākošreiz viss var būt vēl sliktāk. Tāpēc sargi sevi un neļauj nevienam sevi aizskart. It īpaši jau fiziski!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru