Viņam ir vien 10 gadu, bet svars- 192 kilogrami. FOTO

 

2

3

Arja Permans, tā sauc šo milzi bērnu vidū, ir atzīts par resnāko bērnu pasaulē, un viņš jau ir saskāries ar daudzām problēmām. Viena no tām- apģērbu izvēle: resnajam zēnam nav, ko vilkt mugurā, viss viņam ir pārāk mazs. Viņam neder pat apģērbs pieaugušajiem.

4

5

6

7

Zēnam nācās pamet skolu, viņš nav spējīgs līdz turienei nokļūt (plus nav ko vilkt mugurā). Zēns cieš no elpas trūkuma un piedzīvo pastāvīgu nogurumu. Arja māte saka, ka viņš vienmēr ir izsalcis. Pēc viņas teiktā, viņš burtiski ēd par diviem. Un guļ par diviem, un, kad viņš nevar tērēt laiku šiem diviem, tad iekrīt vannā un guļ tajā vairākas stundas.

8

9

10

11

“Viņš kļūst resnāks, un mēs uztraucamies par viņa veselību. Mēs nezinām citu veidu kā samazināt viņa svaru, kā tikai pārtraukt viņa barošanu” saka Arjas vecāki. ” Tagad mēs viņam dodam tikai brūnos rīsus. Viņš mūs par to ienīst! Viņam ir grūti spert pat dažus soļus, un mēs gribētu, lai viņš varētu spēlēties ar citiem bērniem.”

12

14

Pat ārsti nevar izskaidrot, kāpēc Arja tik ļoti ņemas svarā-  objektīvu iemeslu nav, nav arī patoloģija. Viņš ir dzimis kā normāls bērns, un ātri sāka pieņemties svarā pēc 2 gadu vecuma. Tomēr vecāki nepiešķir tam nekādu nozīmi, uzskatot, ka tā tam jābūt, jo zēns ir pilnīgi vesels. Tikai pirms dažiem gadiem, viņi saprata, ka kaut kas ir nepareizi.

15

16

17

“Mums vairs nepietiek naudas, lai pabarotu viņu” saka Arjas tēvs. “Es neesmu no bagātākajiem šī apvidus lauksaimniekiem, dārga ārstēšana mums nav pa kabatai. Viss, ko es varu darīt, ir pārtraukt apmierināt viņā pārmērīgo apetīti. Lai tagad ēd tikai brūnos rīsus! Un es ceru, ka viņš atkal būs normāls bērns!”

18

19

Nu, ko, Arja būtu ļoti atbilstošs prototips jaunajam Gargantijam, zināmam kā Fransuā Rablē romāna tēlam. Grūti iedomāties labāku kandidātu šai lomu. Bet kopumā, protams, tas nav joks, un mēs patiesi ceram, ka zēns no Indonēzijas spēs tikt galā ar šo problēmu.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru