Viņas brālis gāja bojā avārijā. 10 gadus vēlāk vecāki atklāja kādu noslēpumu. FOTO

1

Meitene ir ļoti pārdzīvoja Maika nāvi. Viņi abi bija viena vecuma un ļoti cieši mīlēja viens otru. Monika lūdza Dievu, lai viņš atdod viņas brāli… Kopš Maika nāves bija pagājuši 10 gadi, un, lai gan sāpes pa to laiku bija kļuvušas vieglākas, Monika vienmēr domās bija ar viņu.

2

Monika gatavojās savām 15 gadu jubilejas svinībām. Šī diena latīņamerikāņu meiteņu dzīvē ir īpaši nozīmīga. Saskaņā ar vietējām tradīcijām, šis ir vecums, kad meitene kļūst pieaugusi. Lai arī Monika Salina kopā ar ģimeni dzīvo ASV, šī diena tik un tā meitenei bija ļoti svarīga.

3

Neilgi pirms dzimšanas dienas Monikai jautāja, kādu dāvanu viņa vēlētos saņemt. Meitene atbildēja, ka viņai nav vajadzīgas nekādas dāvanas, ja kaut daļiņa Maika būtu viņai blakus!

4

Neticami, bet šī fantastiskā vēlme piepildījās! Izrādījās, ka vecāki pēc dēla nāves paveica smagu, bet cēlu žestu. Viņi deva atļauju transplantēt orgānus tiem, kam tas ir nepieciešams, lai glābtu dzīvības.

5

Maika sirds tika 8 gadus vecai meitenei Obrijai Rīvzai. Viņa cieta no iedzimtas sirds slimības un bez orgānu transplantācijas bija nolemta ātrai nāvei. Viņai jau bija veiktas 2 transplantācijas, bet Obrijas ķermenis atgrūda orgānu. Un tikai Maika sirds tika pieņemta kā īstā.

6

Ziedojums bija anonīms, tāpēc Salinu un Rīvzu ģimenes neko nezināja viena par otru. Tikai 10 gadus vēlāk Monikas vecāki uzmeklēja meiteni, kurai transplantēja dēla sirdi.

7

Redzot Obriju un izdzirdot viņas stāstu, Monika nevarēja novaldīt asaras. Viņa bija sapņojusi, ka Maiks atkal būs viņai blakus. Un, apskaujot Obriju, Monika varēja atkal sadzirdēt Maika sirds pukstus.

8

Jā, šāda dzimšanas diena uz mūžu paliks atmiņā!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru