Viņi iztērēja vairāk kā 300 tūkstošus dolāru, lai līdzinātos lellēm… FOTO

“Kā pusaudze es biju ļoti neglīta un neizteiksmīga. Es gribēju būt līdzīga savam ideālam- lellei Bārbijai” stāsta Anastasija par iemesliem, kas pamudināja viņu gulties zem ķirurga skalpeļa.

1

Lai cik dīvaini tas nebūtu, vecāki atbalsta meitas apsēstību un apmaksāja pirmo operāciju, kas izmaksāja vairāk nekā 10 tūkstošus dolāru. “Es vienmēr klausīju mammu un tēti un labi mācījos: skolā biju teicamniece. Sākumā mani vecāki bija pret operāciju, bet tad man izdevās pārliecināt viņus. Mamma un tētis nolēma, ka labāk, lai ir meita ar silikona krūtīm nekā meita narkomāne” saka Anastasija.

2

Lai gan meitenes vēlme būt kā lellei izklausās diezgan dīvaini, bet tas vēl nav viss. Viņai laimējās satikties ar puisi, kurš nolēmis kļūt par lelles draugu- Kenu.

3

Kventins Dehars arī kā bērns mīlēja spēlēties ar lellēm, bet pusaudža gados vēlējās kļūt par dzīvu iemiesojumu vienai no tām. Pirmo plastisko operāciju Kventins veica 19 gados, bet naudu iedeva vecāki.

4

Pēc puiša teiktā, tas bija mammas un tēta atalgojums, par to, ka viņu dēls ir tik gudrs un strādīgs. Pa šo laiku Kventins ir atvēris savu elektronikas veikalu, kas ir uzplaucis un pat izveidojis dažas filiāles.

5

2013. gadā, kādā no ballītēm Anastasija un Kventins satika viens otru, un saprata, ka tas ir liktenis. Kopš tā laika viņi ir kļuvuši nešķirami.

6

Dzīvajiem Bārbijai un Kenam tika veiktas 4 plastiskās operācijas, lai mainītu deguna formu, 2 krūšu palielināšanas operācijas, nemaz nerunājot par mazākām procedūrām, piemēram, ausu un nagu korekcijas, Botox injekcijas, zobu balināšana un tā tālāk.

7

Tikai plastikas ķirurgu pakalpojumi pārim izmaksājuši 275 tūkstošus dolāru. Bez tam Kventins nopirka sporta auto “Porsche Cayman” tikai tā iemesla dēļ, ka tāds ir Kenam vienā no pēdējām leļļu kolekcijām.

8

Neskatoties uz dīvaino izskatu, leļļu pāris dzīvo veselīgu dzīvesveidu. Kventins un Anastasija regulāri apmeklē sporta zāli, viņu uzturs sastāv galvenokārt no zivīm un dārzeņiem, turklāt, jaunieši nelieto alkoholu vai narkotikas.

9

Izlasot stāstu par Bārbiju un Kenu pat nezinu, kā rīkoties: vai apsveikt viņus par to, ko viņi ir atraduši viens otru, vai neizpratnē paraustīt plecus un jautāt: “Kāpēc tas bija sev jānodara?”

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru