Viņš ar sievu nesarunājās vairāk kā 18 gadus. Iemesls vienkārši nogalina!

Interesanti, ka māte parasti runā ar tēvu. Kad viņš pārnāk mājās, viņa sveicina viņu, uzdod jautājumus, piedāvā vakariņas. Tomēr viņas vārdi nesasniedz vīrieša ausis, viņš it kā nepamana sievas klātbūtni. Tajā pašā laikā, kad bērni ienāk virtuvē, viņš ar tiem runā, paslavē un joko.

“Bērnībā es domāju, ka tas ir normāli, un tā dzīvo visas ģimenes” saka Jošiki. “Bet, kad es devos uz skolu un redzēju citas ģimenes sarunājamies, es sapratu, ka maniem vecākiem kaut kas nav kārtībā.”

2

Vecākā māsa Jošiki apstiprina, ka savas 25 gadu dzīves laikā nekad nav dzirdējusi vecākus sarunājamies. Tas nozīmē, ka viņi nav runājušo vairāk nekā 20 gadus!

“Ja viņi pēkšņi sāktu runāt, es būtu ļoti nobijusies” saka meitene.

“Kad piedzima mūsu otrā meita, mēs vēl sarunājāmies” saka Otu-sana sieva. “Bet drīz pēc tam pārstājām. Nekas it kā nav noticis, mēs nesastrīdējāmies, mēs vienkārši pārstājām sarunāties apmēram pirms 23 gadiem. Bija laiks, kad es mēģināju zvanīt viņam uz mobilo. Ja viņš nezināja, ka tā esmu es, tad atbildēja uz zvanu, bet tad, kad izdzirdēja manu balsi, uzreiz kļuva kluss.”

Kad žurnālistiem izdevās noskaidrot patiesību pie paša Otu-sana, viņi vienkārši nevarēja pārstāt smieties.

“Kad mums piedzima bērni, mana sieva bija pārāk aizņemta ar viņu aprūpi un rūpēm par viņiem, un bija aizmirsusi par mani” saka vīrs. “Es biju greizsirdīgs un ievainots. Jā, ir jāatzīst, visu šo laiku es uz viņu biju sapūties…”

4

Kad žurnālisti noorganizēja laulātajiem randiņu parkā, kur viņi mīlēja staigāt ilgi pirms kāzām, situācija likās ļoti saspringta. Taču vīrietim vēl bija drosme un pirmo reizi 23 gadu laikā viņš teica sievai:

“Es zinu, mēs neesam ilgu laiku runājuši. Tā ir mana vaina. Pēc bērnu piedzimšanas tu ļoti rūpējies par viņiem, un atdevi viņiem visu sevi līdz pat šai dienai. Tu pārcieti daudz grūtību. Es gribu, lai tu zini, es esmu ļoti pateicīgs par visu… Un es vēlos runāt ar tevi.”

Šis ir patiešām viens no aizkustinošākajiem un tajā pašā laikā absurdākajiem stāstiem, kas ir dzirdēts! Par laimi, laulātie tomēr salaba!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru