Viņš bija narkomāns bezpajumtnieks, bet kļuva par miljonāru! FOTO

2

Halils sāka tirgot sporta automašīnas un viņa bizness ātri aizgāja. Viņš sāka nopelnīt daudz naudas, bet joprojām nebija garīgi sagatavots tam. Ļoti ātri viņš padevās narkotiku kārdinājumam…

3

Rafati kļuva ne tikai par narkotiku lietotāju, bet arī iesaistījās marihuānas, ketamīna un ekstazī tirdzniecībā. Laika gaitā vieglās narkotikas vairs nedeva vēlamo efektu un vīrietis ķērās pie heroīna…

4

2001. gadā Halils gandrīz nomira no pārdozēšanas, bet ārstiem izdevās glābt viņa dzīvību. Gadu vēlāk viņš atkal bija uz nāves sliekšņa: noziedznieki apšaudīja viņa māju, bet īpašnieks tajā laikā vannas istabā ieņēma nākamo heroīna devu.

5

Diezgan drīz Halils Rafati iztērēja visus savus ietaupījumus un noslīdēja uz sociālo kāpņu apakšējā pakāpiena. Tikai pāris gadu laikā no veiksmīga uzņēmēja viņš bija kļuvis par bezpajumtnieku narkomānu.

6

Par laimi, viņam izdevās sevi savākt. Viņš atguvās rehabilitācijas centrā, un sāka dzīvi no jauna. Kāds draugs iepazīstināja Rafati ar tā sauktajām supersulām ar augstu enerģētisko vērtību un daudz vitamīnu.

7

Halils nolēma gatavot šādus dzērienus rehabilitācijas centra «Riviera Recovery Center» Malibu pacientiem un personālam. Viņš ātri sadraudzējās ar pacientiem, palīdzot viņiem ātrāk atveseļoties. Īpaši veiksmīga bija  banānu un dateļu smūtija izgatavošana ar nosaukumu “Rosomaha”.

8

Brīnumainā dzērienu slava ātri izplatījās visā pilsētā, un atveseļošanas centrā ieradās daudz cilvēku tikai ar vienu mērķi: lai pamēģinātu Rafati sulas. “Man bija pat nedaudz neērti, jo visi šie cilvēki nebija pacienti” stāsta Rafati.

9

Redzot, kādi ir panākumi viņa dzērieniem, Rafati atvēra to ražošanas kompāniju. Desmit gadu laikā tā ir kļuvusi par īstu sulu impēriju. Tagad Halilam Rafati ir 32 šķirņu sulas, proteīnu kokteiļu, smūtiju, kafijas, saldējums, saldētu jogurtu un daudz kā cita.

10

Jāatzīmē, ka Halils Rafati labprāt ņem savā uzņēmumā darbā cilvēkus, kam vajadzīga palīdzība, jo pirms 13 gadiem draugi arī palīdzēja viņam izkļūt no apakšas…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru