Viņš filmēja meiteni uz veikborda. Tas, ko piefiksēja kamera, lika viņam iesaukties: “Mums būs miljoniem skatījumu YouTube!” VIDEO

Tajā laimīgajā dienā Millers uzaicināja savu draudzeni Reičelu Kalahanu uz veikbordu. Bet pēkšņi no ūdens parādījās…  delfīni.

Šajā video to ir ļoti daudz! Viņi izlec no ūdens tieši pirms Kalahanas dēļa! Millers aizrautībā smejas, bet par laimi, viņš turpina filmēt šo neaprakstāmo skaistumu.

Video laikā Millers nenoturējās un teica, ka šis video būs YouTube sensācija. Un tā arī notika!

Kā jau bija gaidāms, par video ieinteresējās žurnālisti. Viņiem vīrietis stāstīja, ka viņu laivu ieskāva simtiem delfīnu. “Ja man būtu GoPro, jūs varētu redzēt, ka delfīni lēkāja blakus laivai, un pat tās priekšā!

Millers teica, ka viņš un viņa kolēģi jau iepriekš ir tikušies ar tik daudz delfīniem. Viņi gaidīja iespēju nofilmēt cilvēku uz dēļa vai slēpēm ar delfīniem.

Kalahana izstāstīja, ka viņi bija pavadījuši okeānā vairāk nekā divas stundas. Interesanti, viņa atzina, ka viņai nebija bail iekrist ūdenī. “Es tikai cerēju, ka viņi mani paņems sev līdzi, un es kļūšu par nāru” viņa pajokoja.

Es arī neatteiktos tikties ar delfīniem!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru