Viņš lūdzās, lai kāds palīdz viņa sievai grūtniecei, kas kliedz aiz sāpēm, bet neviens nepalīdzēja… Tas mainīja visu viņa dzīvi!

“Tad es nolēmu kļūt par taksometra šoferi, lai palīdzētu tiem, kam nepieciešama palīdzība. Man bija lieliska inženiera karjera labā kompānijā, bet es pametu savu darbu un kļuvu par parastu taksometra vadītāju. Es dodu savu vizītkarti klientiem un saku viņiem, ka viņi var zvanīt man jebkurā laikā, dienā vai naktī, ja viņiem ir vajadzīga mana palīdzība.”

Nesen vīrietim gadījās incidents, kas pierādīja, ka viņš izdarījis pareizo izvēli. Pulksten 02:00 no rīta viņš ieraudzīja divus vīrus uz ceļa, kas veltīgi mēģināja noķert taksometru. Viņš apstājās, lai palīdzētu viņiem, un redzēja, ka ar viņiem bija sieviete. 75% no viņas ķermeņa bija pārklāti ar apdegumiem. Visi taksometru vadītāji atteicās vest viņu uz slimnīcu. Bet Vijajs nolika viņu uz palaga, ko viņš speciāli vadā līdzi šādiem mērķiem, un steidzās uz slimnīcu. Viņš brauca kā traks, lai paspētu laikā, lai glabātu sievieti. Tuvākajās dienās viņš viņu regulāri apmeklēja, lai pārliecinātos, ka viņa izdzīvos. Par laimi, ārstiem izdevās glābt sievieti, un tagad viņa ar Vijaju ir draugi.

3

“Vai tie ir plūdi vai ugunsgrēks, jebkurā dienas un nakts laikā es daru visu iespējamo, lai palīdzētu tiem, kam nepieciešama palīdzība. Es sapratu, ka laime nav naudā. Es esmu nopelnījis labu naudu par savu iepriekšējo darbu, bet nekad neesmu bijis tik laimīgs kā tagad.

Man ir 74 gadi, es varu runāt 11 valodās, mani bērni strādā labākajos uzņēmumos, un mana izglītība ļauj man strādāt labi apmaksātu darbu. Bet nozīme manā dzīvē ir tam, ka līdz šodienai es esmu aizvedis uz slimnīcu vairāk nekā 500 cilvēku kritiskā stāvoklī, un darījis visu iespējamo, lai vismaz dotu viņiem iespēju dzīvot. Un, ja pēc tam mani vienmēr atcerēsies kā parastu taksometra vadītāju, es uztveršu to ar lepnumu un prieku” saka Vijajs.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru