“Viņš manis dēļ darījis visu.” Šūmahera sieva Korīna sniedz pirmo interviju sešu gadu laikā


Slēpošanas negadījumā pirms gandrīz septiņiem gadiem smagi cietušā F1 čempiona Mihaela Šūmahera sieva Korīna pirmo reizi šo gadu laikā sniegusi interviju – sarunā ar vācu izdevumu “She” sieviete uzsvēra, ka nekad neaizmirsīs: vīrs viņas vietā ir izdarījis visu un viņa tāpat izturas pret viņu ilgstošās sirgšanas periodā.

Šūmahers slēpošanas atvaļinājumā smagi krita, gūstot nopietnu smadzeņu traumu. Pēc tam viņš ilgstošu laiku pavadīja komā, pasaules sabiedrībai un medijiem izsakot minējumus, kāds patiesībā ir viņa stāvoklis. Iespējams, lielāko daļu šo gadu bijušais sportists atradās komā, bet ne sieva Korīna, ne citi ģimenes locekļi komentārus nesniedza.

Viņš manis dēļ izdarījis visu. Nekad neaizmirsīšu, kuram man jāpateicas. Tas ir mans vīrs,” intervijā norādīja Korīna. Tāpat viņa pastāstījusi, ka ir ļoti pateicīga par to, ka Mihaels piepildījis viņas sapni par zirgu iegādi un rančo izveidi. Tāpat liels atbalsts ikdienas darbos ir meita Džīna.

“Jūs varat būt pārliecināti, ka viņš ir labās rokās un mēs darām visu, lai viņam palīdzētu. Mēs arī turpmāk ievērosim Mihaela vēlmi un informāciju par viņa veselības stāvokli turēsim noslēpumā. Mēs esam ļoti pateicīgi jums par draudzību un laimīgu, veselības pilnu 2019.gadu!” Korinas vārdus šī gada janvārī citēja Daily Mail.

Pievienot komentāru