Viņš piedzima 3 mēnešus pirms laika. Pēc 11 gadiem viņa māte atklāj patiesību, kas satrauca interneta lietotājus!

Šeit ir viņas vēstule:

Es atvainojos jau iepriekš, ja mana vēstule būs gara. Katra pieaugušā cilvēka dzīvē šādā vai tādā veidā eksistē bērni. Es aicinu jūs pastāstīt jūsu bērniem (brāļu, māsu draugu u.c. bērniem) stāstu par manu dēlu.Varbūt, ja viņi uzzinās par viņa bērnību, tas kaut ko mainīs viņu galvās. Pat labākie bērni piedzīvo vājuma un nenoteiktības mirkļus.

Pateicoties zināšanām mēs augam un attīstāmies. Maikls piedzima 26 nedēļās. Tas ir 3 mēnešus pirms termiņa. Un es neesmu viņa bioloģiskā māte. Bet jebkurā gadījumā, es esmu viņa māte. Pirmos trīs mēnešus no savas dzīves viņš cīnījās par izdzīvošanu. Daudzas asins pārliešanas, asins zudumi u.c. Pēc 3 mēnešiem viņa māte padevās un atstāja viņu.

Viņa ceļā sagaidīja vēl daudz pārdzīvojumu. Maikls sāka runāt tikai 3 gadu vecumā. Staigāt viņš arī sāka ļoti vēlu. Pirmie zobi parādījās tikai pēc pirmās dzimšanas dienas. Viņš visā atpalika. Bet pat tad viņš zināja, kā mīlēt. Viņa smaids izgaismoja visu apkārt. Nebija neviena cilvēka, kuru viņš nemīlētu. Tas attiecās pat uz tiem, kas viņu aizskāruši. Viņš piedeva un aizmirsa visu.

Viņš nekad nevienu nenosodīja. Es tiecos būt līdzīga viņam, bet man īpaši nepadodas. Šodien, jūs nosaucāt viņu par “breketnesi” vakar smējāties par viņa ēšanas manierēm. Bet vai jūs zināt, ka viņš slikti kontrolē pārtiku, kas nonāk mutē fizisku disfunkciju dēļ?

Jūs bieži parodējat viņu sliktas roku koordinācijas vai redzes problēmu dēļ. Šīs breketes- tas ir viens no daudzajiem pasākumiem, kam viņš ir gājis cauri, lai iztaisnotu apakšžokli, kurš, ko jūs nezināt, nav pilnībā attīstījies. Pateicoties tam, viņam vairs nenoplūdīs pārtika vai košļāšana neizskatīsies “kaut kā dīvaini”, un jums vairs nebūs jāapsaukā viņu par stulbu, neglītu, breketnesi vai zobainu bebru.

Teikt viņam “Apsēdies un aizveries” – nav risinājums. Jums nav jāmīl Maikls, bet jums ir jāciena viņu. Viņš ir cīnītājs, un es pastāstīju jums tikai nelielu daļu no viņa dzīves. Dalieties tajā ar citiem. Cieniet tos, kas ir ap jums. Jūs nezināt, kam cauri viņi ir gājuši.”

Marijas Annas ieraksts izraisīja spēcīgu reakciju starp lasītājiem. Maikla stāsts māca būt iecietīgiem un izpratni par daudzveidību. Neviens nezina, ar kādām grūtībām mēs saskarsimies rīt vai parīt. Būsim iejūtīgi pret apkārtējiem cilvēkiem!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru