Viņš uzspļāva dietologu ieteikumiem un izdomāja pats savu tievēšanas metodi! FOTO

Kontrolē barības vielas

Džons izslēdza no uztura kaitīgos produktus, piemēram, čipsus, saldumus un tā tālāk. Tajā pašā laikā pārējos produktus viņš uzskatīja tikai par uzturvielām, nevis kā kaut ko, no kā vajadzētu atbrīvoties.

Izārstē zarnas

Ja Jums ir liekais svars, tas nozīmē, ka jūsu zarnas pilnībā neiegūst barības vielas no pārtikas. Iekļaujiet uzturā piena produktus: jogurtu, kefīru, raudzētus piena produktus.

Pietiekami izgulies
Normāls režīms palīdz zaudēt svaru. Ja mokāties ar bezmiegu, dodieties pie ledusskapja, meklējot ko ēdamu… Labāk laicīgi dodieties gulēt un mostieties agrāk!

1

Sakārto galvu
Džons saka, ka atbrīvoties no liekā svara viņam palīdzēja meditācija un vizualizācija. Tā viņš cīnījās ar stresu. Bet jūs varat atrast kaut ko sev vairāk piemērotu.

Detoksikācija
Ūdens ar citronu, svaigas zaļās sulas, salāti, garšaugi, kāposti. Pēdējos 30 kg Džons zaudēja pateicoties ķermeņa attīrīšanai no toksīniem.

Nedomā par naudu
Džons ieviesa savu noteikumu: “Jo mazāk būsi atkarīgs no naudas, jo laimīgāks un tievāks būsi.” Vīrietis pārcēlās uz pieticīgāku māju un ieviesa pats savu dārzu. Ja nācās pastresot, viņš zināja, ka tā vietā, lai ēstu šokolādi, var apēst paša audzētus tomātus.

2

Svarīgākais noteikums
Džons saka, ka tik ilgi, kamēr neatzīsi pats savu problēmu, bet vainosi citus, piemēram, gēnus, jūs nekad netiksiet galā ar lieko svaru.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru