Vīrietis 6 gadus neieradās darbā, saņēma algu, bet neviens to nepamanīja…

Hoakims Garsija strādaja Kadisas pilsētas ūdensapgādes uzņēmumā un viņa pienākumos ietilpa ēku notekūdeņu attīrīšanas iekārtu pārraudzība. Katru gadu Hoakims saņēma € 37,000 (pirms nodokļu nomaksas), bet tiesa atzina ” viņš nav strādājis jau vismaz 6 gadus”.

1

Smieklīgākais ir tas, ka viņa prombūtni atklāja tad, kad priekšniecība vēlējās izmaksāt viņam prēmiju par 20 uzņēmumā nostrādātiem gadiem.

2

Tiesa piespriega Garsijam € 27 000 sodu, jo, saskaņā ar likumu par maksimālo naudas sodu, uzņēmums no darbinieka nevar piedzīt lielāku sodu kā viņa gada alga pēc nodokļu nomaksas.

Neskatoties uz to, ka Garsija nestrādāja vismaz 6 gadus un viņš ieguva vismaz EUR 135 000, Hoakims uzrakstīja mēram vēstuli, kurā viņš lūdza sprieduma pārskatīšanu, lai izvairītos no soda.

Ne mazāk interesants ir fakts, ka uzņēmuma vadītājs nav pamanījis, ka Garsija neatrodas darbavietā, lai gan viņu kabineti bija tieši pretī viens otram.

3

Savai aizstāvībai padzīvojušais kungs teicis, ka darbu pametis “politiskā huligānisma” dēļ, jo viņam neesot bijis neviena darba, ko viņš varētu izpildīt.

Hoakims piebilda, ka sakarā ar viņa “linčošanu” medijos, viņš ir bijis spiests noiet “pagrīdē”.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru