Vīrietis nolēma izjokot viesnīcas istabeni. Lūk, ko viņš atrada savā gultā, kad atgriezās. FOTO

Viesnīcas- neatņemama ceļojumu un atpūtas daļa. Dekorāciju maiņa, labs serviss un komforts padara atvaļinājuma iespaidus tikai gaišākus. Tā ir pavisam cita lieta- komandējumi. Aizmirsīsim krāšņos stāstus no komandējumu folkloras un atzīsim: visbiežāk komandējumos var kļūt ļoti garlaicīgi! Tik garlaicīgi, ka pat Google nevar izklaidēt! Mūsu stāsta varonis ir atradis veidu, kā izklaidēt sevi.

Vīrietis devās strādāt uz Azerbaidžānu un palika vietējā viesnīcā. Nekas interesants komandējumā nebija gaidāms, tāpēc viņš nolēma izjokot viesnīcas darbiniekus, tāpēc pirms istabenes ierašanās gultā atstāja šo…

Atstāja un devās darīšanās. Vakarā viņš atgriezās istabā un atrada uz gultas zīmīti. Vīrietim jau bija doma, ka atradīs tajā dusmīgu atbildi, sakot, ka jūs šeit radāt haosu!

Iedomājieties viņa pārsteigumu, kad viņš ieraudzīja “smaidiņu”. Jā, jā! Personāls novērtēja viņa joku. Tad viesis juta, ka viņam dota “zaļā gaisma”…

Nākamajā rītā istabeni sagaidīja atbildes smaidiņš no spilveniem un dvieļa. Vēlāk vīrietis atzina, ka visu dienu nevarēja domāt ne par ko citu, izņemot to, ko viņš atradīs istabā.

Izaicinājums tika pieņemts. Glīti saklātajā gultā dižojās smaidoša sejiņa. Un atkal zīmīte.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru