Vīrs atklāti uzrakstīja visu, ko domā par savas sievas apaļīgumu. Viņa vārdi burtiski uzspridzināja visu internetu!

Ar katru minūti Instagram parādās arvien vairāk bilžu, kurās tiek pievērsta uzmanība cilvēka ārējām izskatam. Un ja dažus gadus agrāk bija uzskatīts par normālu publicēt slaidu un uztrenētu ķermeņu attēlus ar izteiksmīgām formām, tad mūsdienās vīrieši un sievietes, aktīvi sportisti vai jaunās māmiņas, kuras nav vienaldzīgas pret kādu problēmu vai nosodošu iestājušos sabiedrības viedokli, demonstrē to, ka ikviens ķermenis ir unikāls un brīnišķīgs.

Sara Tripa ir veiksmīga Instagram blogere modes tendenču jomā, kura strādā priekš vairāk nekā 200 000 sekotājiem. Sara ir skaista sieviete, kuru kāds var uzskatīt par apaļu, bet viņa pati attiecās pret savu ķermeni izteikti pozitīvi un nekautrējās publicēt arī diezgan atklāta rakstura bildes (piemēram, peldkostīmā) ar minimāliem uzlabojumiem. Meitene ir pārliecināta, ka viņai nav ko slēpt – ja, viņas āda nav ideāli gluda un maiga, viņas formas ir tālas no pēdējo gadu pieņemtajiem standartiem, bet tā ir viņas āda un viņas ķermenis. Tādēļ arī Saras dzīve ir brīnišķīga, stilīga un harmoniska.

Protams, meitene sastopas ar lielu daudzumu kritikas un dzēlīgu piezīmju uz savu adresi, bet nekas no tā neliek Sarai justies sliktāk tikai tādēļ, ka kāds uzskata viņu par neatbilstošu izdomātiem standartiem. Trippa taisnīgi uzskata, ka sabiedrība ir pārāk ilgi uzspiedusi sievietēm sekot nejēdzīgiem un mainīgiem stila un skaistuma standartiem, un ir laiks pielikt tam punktu.

Sara raksta: “Šodien mēs runāsim par vārdu uz burta “T”. Un jūs brīnišķīgi zināt, par ko es runāju. T-A-U-K-I! Daudzi uzskata par savu pienākumu iedot man padomus, kā notievēt, un kā mans svars un komplektācija ir ietekmējušas attiecības ar vīriešiem pagātnē. Bet mums ir jāpārstāj lietot šo vārdu, vismaz, attiecībā pret sevi. Ja, man ir liekais svars, bet es neesmu resna. Apskatāties manu profilu, kurā var redzēt manu skaidri pausto nostāju šai jautājumā. Un es atradu sev ideālu peldkostīmu!”

Sara ir neprātīgi laimīga laulībā ar savu jauno vīru Robiju, kurš patiesi mīl viņu pašu un viņas, kā daži uzskata, nepilnīgo ķermeni. Un jaunais cilvēks atrada labāko veidu, kā atbalstīt sievu – viņš uzrakstīja viņai atklātu vēstuli, atzīšanos Instagram, kura uzreiz savāca tūkstošiem ”man patīk” un milzīgu daudzumu ar pozitīviem komentāriem.

Ej uz nākamo, lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru