Vīrs saprata, ka viņa guļošajai sievai sākušās dzemdības, bet viņš nolēma viņu nemodināt…

 

Lieta slēpjas tajā, ka Džodija cieš no dīvainas un ļoti retas slimības – Kleina-Levina sindroma. Šī sindroma dēļ cilvēks nevar pamosties dažas dienas vai pat nedēļas. Pirmo reizi līdzīgs gadījums notika, kad Džodija bija 12 gadus veca. Aizmigusi draudzenes mājās, viņa nogulēja 9 dienas! Šādi incidenti ar sievieti ir notikuši vairāk nekā 50 reizes.

2

Tādās reizēs var šķist, ka Džodija ir nomodā: viņa pieceļas no gultas, paēd, aiziet uz tualeti, bet garīgi viņa ir miega stāvoklī. Vīrs atzīst, ka no malas tas izskatās ļoti biedējoši: viņa sieva viņam šķiet svešiniece.

Sieviete ne reizi vien nogulējusi svarīgus notikumus, dzimšanas dienas un ģimenes svinības. Šajās fotogrāfijas no pēdējiem Ziemassvētkiem, viņa šķiet diezgan normāls ģimenes loceklis, bet izrādās, tajā laikā sieviete “gulēja.” Pēc pilnīgas pamošanās viņa neatceras neko par to, kas noticis ar viņu miega laikā.

3

Džodijas diagnoze vēl nav apstiprināta, bet, ja tā izrādīsies Kleina-Levina slimība, ir cerība, ka šī slimība 24 gadus vecajai sievietei ar vecumu pāries pati no sevis.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru