Vīrs viņu atveda uz pēdējo ķīmijterapiju. Bet tagad pievērsiet uzmanību rožu pušķim. FOTO

“Šodien ir pēdējā ķīmijterapijas diena manai sievai. Šajā laikā es sapratu, ka mani sajūsmina viņas gribasspēks, drosme un attieksme pret dzīvi. Viņai priekšā ir vēl pāris operācijas, taču vismaz ķīmijterapija ir beigusies, un tas ir milzīgs solis uz priekšu. Es tiešām gribu izdarīt kaut ko īpašu, lai parādītu, cik ļoti es mīlu viņu, un to, kā viņu atbalsta ģimene un draugi!”

2

“Arī es gribu iemūžināt viņas vēsturi cīņā ar šo slimību, izveidojot viņai par godu labdarības fondu, kas palīdzēs sievietēm ar krūts vēzi. To es daru slepenībā no viņas, kopā ar saviem draugiem un ģimeni.

Man sagribējās viņu burtiski apbērt ar ziediem, un, pateicoties labiem cilvēkiem, man to arī izdevās izdarīt! Katra roze maksā 10 $, ziedus nācās pirkt divos ziedu veikalos. Tas bija neaprakstāms skats, kad tos sāka atvest!”

3

“Ja saskaitītu visus cilvēkus, kuri nolēma iegādāties rozes vēža slimnieku atbalstam, sanāktu vairāk nekā 170 ģimenes. Kad atzīme sasniedza 500 ziedus, es lūdzu apturēt šo procesu. Tas bija pietiekami! Lai visus ziedus ievietotu vāzēs, bija nepieciešamas aptuveni 36 vāzes!”

4

“Kad es iedevu ziedus sievai, mēs pēc viņas iniciatīvas dalījāmies ar ziediem ar citiem vēža slimniekiem. Tas bija visaizkustinošākais brīdis. Daudzi cilvēki raudāja. Un tāpēc, ka mēs dalījāmies visā – puķēs, emocijās, cerībās, – radās neticama prieka sajūta. Paldies jums visiem par atbalstu!”

5

Lūk, cik aizkustinoši Breds apsveica savu sievu ar viena no posmiem cīņā pret vēzi pārvarēšanu. Novēlam Alisei ātru atveseļošanos!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru