Sastāvdaļas:
- 500 g vistas filejas
- 1 ēdamk. olīvu eļļa
- 200 g brokoļi
- 3 burkāni
- 2 ķiploku daiviņas
- nedaudz sarkanā čili pipara
Sastāvdaļas mērcei:
- 2 ēdamk. sasmalcināta svaiga ingvera
- 4 ēdamk. kukurūzas cietes
- 1/3 glāzes ūdens
- 1/3 glāzes sojas mērce
- 1/4 glāze medus
Pagatavošana:
Nelielā katliņā sajauc visas sastāvdaļas mērcei un karsē uz mazas uguns 5 minūtes.
Olīveļļā apcep plānās šķēlītēs sagrieztu vistas fileju.
Uz pannas pievieno burkānus, sasmalcinātus ķiplokus un gatavo mērci, nedaudz pakarsē. Gandrīz gatavam ēdienam pievieno vārītus brokoļus.
Pēc vēlēšanās pievieno asos piparus un pasniedz karstu ar rīsiem vai nūdelēm.
Detalizētu recepti aromātiskas vistas pagatavošanai skatiet video. Ļoti garšīgs variants izdosies arī ar pupiņām vai sēnēm.
Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video!