Visu grūtniecības laiku viņa cilāja hanteles. Lūk, kā tas viņu ietekmēja! FOTO

Jāpiebilst, ka lai gan pirmajā un otrajā grūtniecībā svara pieaugums bija vienāds, otrās grūtniecības beigās sievietes ķermenis izskatās krietni labāk! Šajā foto kolāžā redzama Betānija pirmās grūtniecības 40. nedēļā un otrās grūtniecības 41. nedēļā.

4

Pārsteidzoši, bet treniņiem bija pozitīva ietekme arī uz pašām dzemdībām. Divu diennakšu vietā Betānija tika galā 2 stundās, bet piedzimusī meitiņa bija pus kilogramu smagāka nekā brālis! Bet atlabšanai bija nepieciešamas vien 5 dienas. Viņa pati komentēja šādi:

“Gurni un mugura, protams, vēl nav savā formā, bet tas ir nieks, salīdzinot ar to, kas tas bija pirmo reizi. Es zinu, ka šādus treniņus ne katrs var izturēt, bet ticiet man, tas ir tā vērts. Es esmu ļoti priecīga, ka cilāju svarus visā grūtniecības laikā!”

5

Man jāsaka, ka viņa un viņas presīte izskatās vairāk nekā cienīgi mātei, kura dzemdējusi divas reizes! Bet ne viss gāja gludi:
“Pēdējās grūtniecības laikā es katru dienu saņēmu daudz negatīvu komentāru. Bet es neraizējos par tiem, kas saka, ka es esmu traka vai nepareiza mamma. Runas par manu izskatu nenozīmē neko. Kāds teica, ka es esmu likvidējusi strijas, izmantojot Photoshop, kāds teica kaut ko citu. Bet kādas tiesības šiem cilvēkiem ir apspriest manu iekšējo pasauli, par to, vai es esmu īsta māte vai ne. Bet tagad atvainojiet, man “neīstajai” mātei ir jāiet, lai pabarotu bērnu un noliktu viņu gulēt!”

6

Šāda formas uzturēšana grūtniecības laikā nav piemērota visām, bet tas, ka tā dod redzamus rezultātus, ir fakts!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru