Zāle uz kareivja kapa pēkšņi sāka zaļot. Vienīgi māte saprata, kas notiek! FOTO

1

2014. maijā Džeika Reissiga mīļotā sieva nomira 65 gadu vecumā.

Tagad katru dienu vīrietis seko stingram grafikam. Savos 86 gados viņš katru rītu dodas uz baznīcu, bet pēc tam iedzer tasi kafijas ar vienu no viņa 9 bērniem, un tad atgriežas mājās un rūpējas par dārzu, nogriež rozes viņa mīļotajai sievai. Džeiks aiznes tās uz kapsētu un tad aplaista zāli pie Lizas, viņa sievas kapa.

2

2015. gada vasarā Teksasā bija liels sausums. Kad Džeiks pamanīja, ka zāle ap Lizas kapu kalst, sāka laistīt zāli katru dienu. Un tā atkal bija spilgti zaļa!

Tad Džeiks pamanīja sievieti, kas sēdēja uz ceļiem blakus citam kapam uz raudāja. Džeiks uzzināja, ka tas bija amerikāņu karavīra kaps un raudošā sieviete bija viņa māsa.

3

Amerikāņu karavīru sauca Džozefs Entonijs Villasenjors. Viņš devās dienēt 1994. gadā un kalpoja uzticīgi jau 16 gadus. Viņš mīlēja sportu, īpaši softbolu. Viņam bija paredzēts spēlēt līgā, bet viņš gāja bojā autoavārijā ceļā uz maču. Džozefs nomira 36 gadu vecumā 2010. gada 9. augustā.

Kad sieviete devās prom no kapsētas, Džeiks jau zināja, ko viņš varētu darīt. Viņš nolēma apliet ne tikai sievas kapu, bet arī šī karavīra kapu. Pēc viņa teiktā, tas ir mazākais, ko viņā varēja darīt cilvēka labā, kurš daudzus gadus kalpojis savas valsts vārdā.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru