Zodiaka zīmes kā dabas katastrofas. Uzzini, kāda stihija esi tu!

Foto – Pixabay

Katra cilvēka raksturu (vismaz reizēm) var salīdzināt ar kādu dabas katastrofu. Skaidrs, tas attiecas tikai uz tām situācijām, kad emocijas sit augstu vilni.

Lai nedomātu un neminētu, pastāstīsim, kāda katastrofa ir katras zodiaka zīmes pārstāvji.

AUNI līdzinās vulkānam. Viņi var uzsprāgt jebkurā brīdī, tāpēc tuvinieki nekad nezina, ko no viņiem gaidīt.

VĒRŠI ir līdzīgi zemestrīcei, viņi arī zaudē savaldīšanos ārkārtīgi reti, bet, kad tas notiek, jāturas tālāk no šīs zīmes pārstāvjiem.

DVĪŅI atgādina smilšu vētru. Viņi ir ļoti nemierīgi, un nomierināt viņus ir ļoti grūti, ja kaut kas
ļoti satraucis.

VĒZIS ir līdzīgs milzu vilnim. Viņš spēj uzklupt pēkšņi un pārņemt visu savā varā. Ar viņu grūti tikt galā.

LAUVAS ļoti atgādina ugunsgrēku. Tiklīdz viņi zaudē savaldīšanos, neviens nespēj tos aizturēt. Negadies ceļā Lauvas ugunīgajai rokai!

JAUNAVA līdzinās lavīnai. Maz iespējamības, ka tāda katastrofa notiks, bet, kad notiks, grūti atrast veidu, kā apturēt notiekošo.

SVARUS var salīdzināt ar musonu lietu. Viņi ir ātri un neparedzami. Cilvēkiem grūti uzminēt, ko strīda brīdī var izstrādāt šīs horoskopa zīmes pārstāvis.

SKORPIONS – negaiss. Tas pat nav pārsteidzoši, visi taču zina, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji labāk nekā citi prot būt drūmi, graujoši un noslēpumaini.

STRĒLNIEKI atgādina tornado. Viņi prot būt pavēlnieciski, viņiem taču ir daudz enerģijas, kas burtiski vārās un nolīdzina visu savā ceļā!

MEŽĀŽI ir sniega vētra. Kad tā plosās, no aukstuma skrien skudriņas!

ŪDENSVĪRI var atgādināt asteroīdus. Viņi patiešām ir kā no citas planētas. Ja viņi zaudē savaldīšanos, nomierināt grūti.

ZIVIS līdzinās plūdiem. Viņām ir daudz noslēpumu, kas slēpjas pašā dziļumā. Un uzplaiksnījumi var būt patiešām pārsteidzoši!

Kā redzi, mēs visi esam līdzīgi katastrofām, kad zaudējam savaldīšanos. Atceries, ka blakus vienmēr ir tuvi cilvēki, kuriem nav vienalga, kas notiek tavā dvēselē.

Avots: “Brainum”

Pievienot komentāru