Zodiaka zīmes, kuras MAIJĀ var izlabot lielas kļūdas

Ja dzīvē neveicas tik labi, kā gribētos, pienācis laiks to labot, liekot situācijai kļūt labvēlīgākai. Maijs ir, iespējams, pēdējais mēnesis, kad vairākas zodiaka zīmes šogad var labot lielas kļūdas un pagriezt lietas sev labvēlīgā virzienā.

Ir zodiaka zīmes, kuras ir godīgas pret sevi un saprot, ka visu nelaimju galvenais iemesls ir viņas pašas. Viņi paši bojājuši sev dzīvi, laiduši garām iespējas, darījuši pāri citiem, slinkojuši un grēkojuši – un tagad likumsakarīgi saņem par to sodu. Bet, pat ja tas tā ir, ne viss ir zaudēts! Tieši jums ir iespēja visu izlabot un kļūt laimīgiem. Galvenais, lai paši atzītu, ka jums nav bijusi taisnība.

Starp tiem, kuri paši sev sagādājuši problēmas, varētu būt Strēlnieki, Auni un Skorpioni. Un tieši jums astrologi saka: visu var izlabot, nesteidzies nosvītrot pat tās lietas, kas šķiet neatrisināmas vai ne īpaši izdevīgas.

Nesēdi, rokas klēpī salicis, un dzīvē noteikti parādīsies jaunas iespējas. Atceries, pat tad, ja pats esi pie visa vainīgs, galvenais ir to atzīt un būt gatavam mainīties.

Vissarežģītāk šajās zīmēs dzimušajiem ir sev godīgi atzīt, ka daļa šķietami pareizo lēmumu bijušas kļūdas. Tas nav vājums, bet gan jūsu spēks. Diez vai nākotnē nožēlosi šādu soli. Arī attiecībās – ja esi kļūdījies, bet vēlies ko labot, tagad ir īstais laiks to izdarīt.

Ir arī tādas horoskopa zīmes, kas cietušas ne savas vainas dēļ – piemēram, daļa Skorpionu, Svaru, Zivju, Jaunavu – jums jau tāpat ir grūti, bet arī dzīve vēl pagaidām nepalīdz, spiežot visu darīt saviem spēkiem, nevis baudīt to. Bet tā ir tikai uz laiku – jau drīz viss mainīsies.

Svaru un Zivju dzīvē iestāsies ilgi gaidītais miers. Viss būs viegli un vienkārši, visi plāni un lēmumi īstenosies. Visi gada spilgtākie notikumi vēl ir tikai priekšā, bet pagaidām baudi notiekošo un gaidi, ka viss kļūs vēl tikai labāk.

Toties Jaunavas un Vēži var gaidīt zināmu pārpratumu periodu. Tomēr drīz sapratīsiet, kāpēc tā notiek un kas jādara, ja gribat ko mainīt. Maija beigās viss nostāsies savās vietās, turklāt jaunā dzīve jums ļoti patiks. Paši tik krasas pārmaiņas droši vien neizvēlētos, bet tagad viss notiks it kā pats no sevis.

Pievienot komentāru