1.augustā – Jauns Mēness. Ko drīkst un vajag darīt šajā dienā?

Foto – Pixabay

Katrs Jauns Mēness ir laiks, kad astrologi iesaka spert jaunus soļus pretī mērķis, tiekties pēc pēc spilgtiem sasniegumiem un atteikties no visa negatīvā, kas nes sliktu enerģētiku. 1.augustā Jaunmēness būs Lauvas zīmē – diena būs atmiņā paliekoša.

Daudzi jutīsies kā teicienā “no kuģa uz balli”. Mēness Saulē apvienojumā ar Marsu ir harmonisks astroloģisks aspekts, tomēr nedrīkst noliegt, ka Sarkanā planēta ir enerģiska, izlēmīga un valdonīga.

Zodiakālais Lauva papildinās to ar tieksmi sevi parādīt, ieņemt augstus amatus hierarhijā, pasvītrot savas labās īpašības un iegūt privilēģijas. Īsumā, diena būs pietiekami ambicioza, lai mainītu dzīvi uz labo pusi.

Ko drīkst darīt 1. augusta Jaunajā mēnesī
Tiekties pēc līderības jebkurā jomā. Šajā dienā var uzņemties vadošās lomas un nebaidīties no atbildības: zem stāvoša akmens ūdens netek. Laimīga diena, kuri konkurences situācijās jūtas kā zivis ūdenī.

Sportisti ar panākumiem startēs sacensībās un treniņos. Mūziķiem izdosies lielisks izpildījums.
Var nospraust plānus visam mēnesim.

Plāns 2019. gada augustā nav tikai papīra lapiņa ar punktiem, kurus uzrakstīt un aizmirst nākamajā dienā. Šoreiz plānošana būs efektīvs darba instruments. Jo reālistiskāki un vienkāršāki būs punkti, jo labāk.

Radīt. Vislabāk veiksies tiem, kuru darbs saistīts ar radošām lietām un fantāziju: dizaineriem, māksliniekiem, režisoriem, rakstniekiem un žurnālistiem, visiem, kas kaut ko darina ar savām rokām. Pat tiem, kuru darbs ir tālu no radošām izpausmēm, vajadzētu veltīt nedaudz laika iecienītajam vaļaspriekam: 1. augusta efekts būs līdzīgs meditācijai.

Atpūsties. Ar piebildi “aktīvi”, protams, jo pasīva sēdēšana pie televizora vai datora monitora nav kaut kas tāds, kas patiktu Lauvam vai Marsam. Toties tikšanās ar draugiem, ballītes, dejas, gājieni uz kino un romantiskas tikšanās – tas viss Jaunajā Mēnesī ir pat ļoti vēlams.

Veikt rituālus. Dažādas enerģētiskas prakses 1. augustā noritēs ļoti veiksmīgi.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru