Kā veseļojas Mihaēls Šūmahers: kopā ar kādreizējo kolēģi skatās F1 sacensības


F1 leģenda Mihaēls Šūmahers, kurš ārkārtīgi lēni atlabst pēc smagas, 2013. gadā slēpojot gūtas galvas traumas, jau tiktāl atkopies, ka skatās Pirmās formulas sacensības.

Kā sarunā ar žurnālistiem atklājis Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Žans Tods, kurš ir viens no retajiem visiem, kas tiek uzņemti Šūmahera mājās Šveicē, viņi kopā noskatījušies kādas sacensības.

Tods ir viens no Šūmahera labākajiem draugiem, un viņš atzīst, ka komunicēt ar Mihaēlu joprojām ir sarežģīti, tomēr lēnais un neatlaidīgais atlabšanas process turpinās.

“Es vienmēr esmu uzmanīgs savos izteikumos presei, bet tā ir taisnība. Es kopā ar Mihaēlu noskatījos sacīkstes viņa mājās Šveicē,” FIA prezidents atklāja sarunā ar Montekarlo Radio.

Tods uzsver, ka autosporta leģendas aprūpe ir labākā, kāda vien pasaulē pieejama. Turklāt pats Šūmahers turpina cīnīties par veselības uzlabošanu.

Pēc smagās galvas traumas Šūmahers nonāca komā, pēc dažu mediju sniegtajām ziņām, viņš ar galvu atsities pret akmeni, bet ķivere nav bijusi aizsprādzēta.

Pievienot komentāru