1. jūnijā veicami rituāli naudas un mīlestības piesaistīšanai

Foto – Pixabay

Ikviens var piesaistīt labklājību un uzplaukumu laikā, kad satiekas pavasaris un vasara. Tādos brīžos mainās telpas enerģētika, ļaujot atbrīvoties no nepatikšanām, naudas trūkuma un vientulības.

Rituāli jūnija sākumam palīdzēs piesaistīt dzīvē to, kas tev ir patiešām svarīgi, tikt pāri grūtībām ceļā uz veiksmīgu dzīvi, kā arī atrast otro pusīti.

Buramvārdi veiksmei
Uzreiz pēc pamošanās atver logu un saki šādus vārdus: “Vasara atnākusi, siltumu atnesusi. It viss par to priecājas, saules staros rotājas, no visa sliktā vaļā tiek. Saulei paklanos, veiksmi tai lūdzu, amuletu apvārdoju – bez tā no mājas neiziešu.”

Runājot buramvārdus, rokā turi nelielu priekšmetu, kas kļūs par tavas vasaras veiksmes talismanu. Derēs vienkārša saspraužamā adata ar sarkanu krellīti, kas uzvērta uz tās.

Buramvārdi mīlestībai
Piesaistīt laimi personiskajā dzīvē un atrast otro pusīti vari, apvārdojot zirnīti, sēkliņu vai puķes sīpolu. Tos stāda dobītē pie mājas, sakot šādus vārdus: “Sēkliņa visu pārvarēs, zemē iesakņosies, dzinumi parādīsies, uz saulīti tieksies. Kā māte zeme katru stādiņu lolo, tā mīļotais bez manis vairs dzīvot nevarēs. Kā stādiņi saplauks, tā mīlestība mani atradīs.”

Kopjot iesētos augus, neaizmirsti pačukstēt mīlestības buramvārdus.

Buramvārdi naudai
Pirmajā vasaras dienā viegli piesaistīt veiksmi arī naudas lietās. Lai tā notiktu, iegādājies kādu cienastu putniem, naudas atlikumu atstājot veikalā vai ziedojot labdarībai.

Barojot putnus, saki šādus vārdus: “Putniņi sev barību pa graudiņam savāc, bet es pa monētiņai kapitālu palielinu. Kā putniņus pabarošu, tā tie man uz spārniem veiksmi naudas lietās atnesīs.”

Putniem atdod visus graudus bez atlikuma, bet mājās sameistaro barotavu. Tajā ieber graudus un ieliek monētiņu, kas piesaistīs pārticību.

Avots: Esotericblog

Pievienot komentāru