Baznīcu naktī Latvijā varēs apmeklēt ap 150 dievnamus

Rubenes baznīca

7.jūnija vakarā Baznīcu naktī Latvijā varēs apmeklēt ap 150 dievnamus, kas aicinās tuvāk un personīgāk iepazīt tajos glabāto skaistumu, aģentūra LETA informēja pasākuma organizatoru pārstāve Līga Graznoviča.

“Baznīcu nakts notiks ne vairs no Liepājas līdz Viļakai, kā iepriekšējos gadus, bet gan no Dublinas līdz Viļakai, jo piedalīsies arī Īrijas latviešu Sv. Pētera luterāņu draudze Dublinā,” norāda organizētāji.

Baznīcu nakts programmā iekļauti daudzveidīgi koncerti, radoši rotaļīgas nodarbes bērniem, diskusijas un līdzās “garīgai barībai” būs baudāmi arī dažādi garšīgi labumi. Tāpat pasākuma dalībnieki varēs piedalīties lūgšanās, pavadīt laiku garīgā apcerē un apmeklēt dievkalpojumu.

Jau vairākus gadus Baznīcu naktī visos dievnamos vienā laikā plkst.21 notiek kopīga Tēvreizes “Mūsu Tēvs debesīs” lūgšana. Tai šogad pievienosies arī Dublinas Sv. Pētera latviešu draudze plkst.19 pēc Īrijas laika.

No Baznīcu nakts diskusijām un sarunām pasākuma rīkotāji akcentē Rīgas vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā paredzēto diskusija “Pilsēta. Vide. Cilvēks. Baznīca”, bet uz jautājumu “Kas ir baznīca?” centrā “Kairos” atbildes meklēs arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs, mācītājs Edgars Mažis un Latvijas jezuīti.

Baznīcu nakti kopīgi rīko Latvijas kristīgo konfesiju draudzes.

COMMENTS

  • <cite class="fn">mr mark</cite>

    KĀ SAŅEMT ATBALSTA PALĪDZĪBU @ 2% PROCENTU LIKMJU

    Es neesmu pārliecināts par leģitīmā aizdevuma aizdevēja saņemšanu tiešsaistē. Bet, kad es vairs nespēju saskarties ar savu parādu, mans dēls bija slimnīcas gultā operācijai, kas ietver milzīgas naudas, un man arī vajadzēja naudu, lai refinansētu un iegūtu labu mājokli, tad man ir lai meklētu palīdzību no draugiem un kad vairs nebūtu cerības, es nolemšu doties tiešsaistē, lai meklētu aizdevumu, un es atradu MARK WILLIAMS FUNDS ar 2% procentu likmi un nekavējoties piemēroju savu informāciju, kā norādīts. Septiņu dienu laikā pēc mana pieteikuma viņš piesaistīja manu aizdevuma summu bez slēptām maksām, un es varētu rūpēties par savu dēlu medicīniskiem rēķiniem, atjaunot savu īres rēķinu un atmaksāt savu parādu. Es konsultēšu katru aizdevuma meklētāju, lai sazinātos ar MARK WILLIAMS FUNDS ar ([email protected]).

Pievienot komentāru