Viltus reklāmā izmantots gan Alvis Hermanis, gan LTV diktore Laura Vonda

Facebook

Pirms kāda laika interneta lietotāju uzmanību Latvijā piesaistīja slavenā teātra režisora Alvja Hermaņa foto un viltus teiktais kādā rekāmas materiālā. Izrādās, ka krāpnieku nagos kritusi arī LTV ziņu diktore Laura Vonda, kurai nākas informēt visus, ka internetā klejojošais materiāls ir viltus ziņa.

Maija sākumā internetā klejoja reklāma, kurā Jaunā Rīgas teātra režisors Alvis Hermanis it kā reklamē darījumus ar kriptovalūtu. Pats režisors izteicis minējumu, ka “nav šaubu, ka šī murga autori ir mūsu pašu latviešu reklāmisti.”

Nesen par krāpnieku upuri kritusi arī LTV ziņu diktore Laura Vonda, kuras seja parādījās viltus materiālā par vājēšanu, vēsta izdevums “Privātā Dzīve.”

Viltus reklāma ar uzsaukumu “Efektīga novājēšana bez kaitējuma veselībai ir iespējama” redzama Vonda, liekot domāt, ka žurnāliste par šo tēmu LTV ziņu izlaidumā intervējusi kādu dakteri, vārdā Elita Vanga.

Patiesībā šis ir viltus materiāls, par ko Laura informējusi arī savus draugus. Šī esot no tām reizēm, kad tiek izmantots LTV tēls, lai veicinātu iedzīvotāju uzticību, norāda Vonda.

Arī mistiskā daktere Elita Vanga ir izgudrojums – attēlotā persona ir psihoterapeite Marija Ābeltiņa, kuras fotogrāfija izmantota melīgajā reklāmā.

Pievienot komentāru