10 ikdienas paradumi, kas neļauj jums zaudēt svaru

Pārmērīga mērču izmantošana

6

Ar mērcēm situācija ir līdzīga. Vienkārši makaroni ar dārzeņiem ir daudz vairāk noderīgi, nekā makaroni krēmīgā mērcē ar dārzeņiem. Tas ir fakts. Daudzkaloriju mērces, pēc pirmā acu uzmetiena, šķiet, nav nekas traks, bet, ja jūs pievienojat tās maltītei katru dienu, papildus svaru ilgi nebūs jāgaida.

Aizmirst par taukiem

7

Daudzi tievētāji, izlasot rakstus internetā, aizmirst par taukiem un mēģināt iztikt bez tiem. Tā ir kļūda. Ne visi tauki ir slikti. Kad runa ir par fast food, kūkām, smalkmaizītēm un citiem apdraudējumiem, to izmantošanu labāk ierobežot vai novērst pavisam. Bet par sarkanajām zivīm, olīvu eļļu, riekstiem, avokado nevar aizmirst. Tie ir ļoti noderīgi, lai zaudētu svaru.

Aizraušanās ar pārslām

8

Pirktās pārslas nav tik noderīgas figūrai. Šis ir ražots produkts, ar kuru veikts liels skaits manipulāciju. Un jūs variet būs pārsteigts, bet tās satur daudz cukura. Nomainiet gatavās pārslas pret auzām un klijām. Pievienojiet medu, agaves sīrupu, ogas vai augļus, lai tās saldinātu.

Pirkt produktus ar uzrakstu LIGHT

9

Lauzīsim izplatītāko mītu. Produkti, kas atzīmēti Light, nav diētiski. Brīnumi nenotiek. Lai samazinātu cukura daudzumu, ir nepieciešams pievienot dažādas citas vielas, kas kaloriju daudzumu atgriezīs iepriekšējā līmenī vai pat vēl vairāk palielinās. Tātad mēģiniet ēst labu un veselīgu pārtiku, iegādājieties parastus produktus, nevis dzenieties pakaļ reklāmai.

Pārmērīga aizraušanās ar sieru

10

Pāris šķēles siera brokastīs nav aizliegtas. Bet mēģiniet atturēties no pārmērīgas siera ēšanas. Tas ir noderīgs, bet ar augstu kaloriju saturu. Tāpēc makaronus vai lazanju labāk ar sieru neapkaisīt.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru