12. decembrī – īpašs Pilnmēness. Kā to pavadīt rekomendē astrologi?


Pilnmēness gaidāms 12. decembrī Dvīņu zīmē, un tā Merkura un Saturna aspekti saistīti ar varu, godu un bagātību, vēsta astrologi.

Šajā periodā var droši uzticēties savai intuīcijai un izmantot dienas sniegtās iespējas.

Patīkamas pārmaiņas iespējamas karjeras, finanšu un privāto attiecību jomā. Nejaušas tikšanās var sniegt svarīgu informāciju, zīmi vai ierosmi.

Izeja no strupceļa, radošas vai iekšējas krīzes, 12. decembrī būs viegla un nemanāma.

Dienas enerģētikas haosam palīdzēs stāties pretī viss, kas saistīts ar kārtību un atbildību. Jābūt ļoti uzmanīgam naudas lietās: liela iespēja kļūdīties, ciest zaudējumus, kļūt par krāpnieku vai šantāžistu upuri. Jāizturas atturīgi un savaldīgi, jāizvairās no skaļiem konfliktiem un emocionāli sasprigtām situācijām.

LASI VAIRĀK. Tuvojas decembra Pilnmēness. Par ko mūs brīdina astrologi?

Izvairīties no grūtībām būtu daudz vieglāk, ja Pilnmēness notiktu brīvdienā, bet nedēļas vidū vienkārši jāmācās kontrolēt emocijas, novērtēt riskus un iet maziem solīšiem.

Pretējā gadījumā ir risks iekļūt nejaušību un neticamu notikumu virpulī.

Astrologi iesaka izvairīties no nepatīkamiem paziņām no pagātnes, citādi ar personisko pieredzi pārliecināsies, ka laiks viņus nav padarījis labākus, drīzāk – otrādi.

No 12. decembra līdz mēneša beigām labi veiksies jebkura veida mācības un izglītošanās, būs vērojama paaugstināta aktivitāte, pastiprināsies intuīcija.

Var to izmantot, lai nodarbotos ar pašattīstību un uzzinātu kaut ko jaunu, nodotos profesionālajai un personības izaugsmei.

Piemērots laiks apziņas higiēnai: izmēģini dažādas meditācijas prakses, garīgos meklējumus un rituālus labumu piesaistīšanai.

Avots: “Brainum”

COMMENTS

Pievienot komentāru