12 slavenas sievietes atzīstas, ko viņas dara, kad paliek vienas!

Ne velti mēdz teikt, ka paradums ir otra daba. Katram no mums ir daži dīvaini paradumi. Un tie, kurus mēs esam pieraduši apbrīnot, nav izņēmums. Tomēr dažreiz tie var būt diezgan neparasti.

Esam sagatavojuši 12 piemērus neparastiem slavenu sieviešu ieradumiem, pēc kuriem jūs vairs nekautrēsieties no saviem mazajiem noslēpumiem.

Mišela Viljamsa brokasto dušā

Kāds dod priekšroku lēnām brokastīm, bet kāds laika trūkuma dēļ gluži pretēji tās izlaiž vispār. Aktrise Mišela Viljamsa atradusi oriģinālu izeju: “Man patīk darīt dīvainas lietas dušā, piemēram, dzert kafiju, iztīrīt zobus un pēc tam dzert smūtiju. Nav nepieciešams sēdēt pie galda un baudīt brokastis – šī ir lieliska laika vadība.”

Džesika Simpsone ir nikotīna košļājamās gumijas fane

“Es esmu nikotīna košļājamās gumijas fane, lai gan es savā dzīvē nekad neesmu smēķējusi. Pirmo reizi es to izmēģināju nejauši: drauga mamma to man iedeva, un tā bija kā ballīte manā mutē! Es to ieliku mutē un: Ak, mans Dievs, tā ir uguņošana, es nevaru pārtraukt runāt, kas tā ir par košļājamo gumiju, man tā ir vajadzīga!”

Anna Kendrika kolekcionē vecus šampūnus

Mēs visi reizēm tik ļoti rūpējamies par savām atmiņām, ka cenšamies saglabāt tās par katru cenu. Aktrise Anna Kendrika atradusi visai oriģinālu veidu: “Tas ir mazliet pretīgi, bet es kolekcionēju visus losjonus un šampūnus no visām filmām, kurās filmējos. Tā ir parasta, lēta kosmētika no aptiekas, ko es iegādājos filmēšanās laikā, man tiem ir īpaša kaste. Un, kad es atveru pudeli un ieelpoju smaržu, es tūlīt atgriežos tajā pašā periodā.”

Krisija Teigena nolaiza garšvielas no čipsiem

Katras sievietes arsenālā ir sīki triki, lai saglabātu slaidu figūru, un tas nav pārsteigums, ka modeles ir īpaši atjautīgas: “Es ēdu čipsus šādi: es paņemu čipsi, nolaizu garšvielas un ielieku to atpakaļ paciņā. Tā es uzņemšu visu garšu, bet nulli ogļhidrātus!”

Kristema Stjuarte pērk apavus par vienu izmēru mazākus

“Es pirku kurpes par izmēru mazākus, jo domāju, ka izskatos labāk. Es pārliecināju sevi, ka man ir 36,5 izmērs, lai gan patiesībā 38. Man bija jāizmet apmēram 50 apavu pāru, pārliecinot sevi: “Kristen, tu savaino sevi, tev jāapstājas” dalījās “Krēslas” sāgas zvaigzne. Nu, kurš no mums vismaz vienu reizi nav bijis viņas vietā?

Adele urbina degunu

Iespējams, ar vienu no atklātākajām atzīšanās dalījās dziedātāja Adele: “Es gribētu atradināties no deguna urbināšanas. Tas ir ļoti slikts ieradums… Visi, kas tagad nodomāja “fuuu!” – meļi!” Bet patiesībā tiešām “Fuuu!”

Aila Fišere seko Džastinam Bīberam Instagram

“Shopaholic” un “Illusion of false” zvaigzne atzina, ka Instagram seko… Džastinam Bīberam! Protams, diezgan drosmīga atklāsme pieaugušai precētai sievietei.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru