12 slavenas sievietes atzīstas, ko viņas dara, kad paliek vienas!

Marta Stjuarte čiep sieru no mājkalpotājas

Pat ja jūs esat ideāla mājsaimniece, populāras pavāru grāmatas autore un veselīga dzīvesveida piekritēja, tas nenozīmē, ka jums nav kaitīgu ieradumu un vieglas kleptomānijas: “Dažreiz es nočiepju sieru no savas mājsaimnieces kastītes. To, kura šķēles ir iepakotas plastmasā – tas ir tik šausmīgi! Bet tā ir tik lieliska uzkoda.”

Gvineta Paltrova smēķē 1 cigareti nedēļā

“Mans slepenais ieradums ir 1 cigarete nedēļā, sestdienas vakarā,” saka aktrise, māte un veselīga un pareiza dzīvesveida padomdevēja Gvineta Paltrova. Mums visiem ir savas vājās puses, mēs nevienam neteiksim.

Dženifera Lorensa – Kimas Kardašjanas šova fanāte

“Bada spēļu” zvaigzne ir vairākkārt atzinusies Kimas Kardašjanas šova pielūgsmē. Kima pati to atceras šādi: “Ņujorkas viesnīcā es satiku Dženiferu Lorensu, mēs sasveicinājāmies, un es devos uz liftu. Kad durvis jau bija slēgtas, Dženifera pēkšņi kliedza pa visu zāli: “Man patika jūsu šovs!” Mēs abas ilgi smējāmies.”

Selēna Gomeza dievina marinētus gurķīšus

“Man patīk marinēti gurķi! Esmu absolūti apsēsta ar viņiem un man patīk dzert marinādi. Kad es skatos filmu, es paņemu popkornu un gurķu burku.” Hmm, popkorns un sālīti gurķi – savāda kombinācija!

Britnija Spīrsa grauž nagus

Pop zvaigznei ir grūti tikt galā ar stresu un viņa cīnās ar savu bērnības ieradumu grauzt nagus visu savu dzīvi. Dažreiz satraukums ir tik liels, ka dziedātāja var savainot rokas līdz asinīm un atzīst, ka viņa to nevar apturēt.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: adme.ru

Pievienot komentāru