19. augusts. Astroloģiski bīstama diena!


19. augustā sākas Jauna Mēness periods Jaunavas zīmē. Vairāku iemeslu deļ tā būs astroloģiski visai bīstama diena.

1. Destruktīvas domas un drūms noskaņojums. Jaunss Mēness ir diena ar mainīgu enerģētiku, un tas ietekmē noskaņojumu un mieru. Nav jāpakļaujas ārējam vai iekšējam negatīvam noskaņojumam. Pacentieties no paša rīta pielāgoties pozitīviem impulsiem, lai dienu pavadītu lietderīgi personiskai attīstībai un labklājībai. Dienu noteikti pabeidziet ar sajūtu “es dzīvoju šajā pasaulē – un tas ir pareizi un labi.”

2. Atteikšanās palīdzēt tiem, kuriem vajadzīgs atbalsts. Jaunava nenovērtēs šādu attieksmi pret cilvēkiem, turklāt viņa var sagādāt nepatikšanas.

3. Nevēlēšanās mainīties. Ja vēlaties atbrīvoties no problēmām – darbos, naudas lietās, personiskajā dzīvē -, centieties apzināti sākt mainīties uz labo pusi: atbrīvojieties no viena kaitīga paraduma vai negatīva uzstādījuma. Ja visu laiku jārīkojas un jādomā vienādi, tad arī rezultāts būs zināms iepriekš.

4. Novilcināšana. No jaunām lietām tiešām ir labāk atteikties, bet atlikt svarīgu darbu un savus pienākumus tiešām nav vērts. Turklāt labāk sastādīt steidzamu lietu sarakstu, lai pagūtu pēc iespējas vairāk, tas ietaupa laiku un izslēdz problēmas nākotnē.

COMMENTS

Pievienot komentāru