TESTS. Izvēlies ķeltu simbolu un uzzini ko vairāk par savu iekšējo spēku!

Izvēlies ķeltu simbolu, kas tevi piesaista visvairāk, un uzzini, kas ir tavs slēptais spēkus, ko, iespējams, pat neapzinies.

Pirmais simbols
Tev ir milzīgs iekšējais potenciāls. Tu augstu vērtē stabilitāti, stingri stāvi ar abām kājām uz zemes. Kas attiecas uz veselību, tev jārūpējas par muguru un jostasvietu.

Otrais simbols
Šis leģendārais putns, kā zināms, spēj atdzimt no pelniem. Tu esi ļoti ambiciozs un enerģisks, kaislīgs un darbīgs cilvēks. Tevī ir uguns, bet esi piesardzīgs, jo šis elements spēj sadedzināt visu savā ceļā. Mācies ikdienas dzīvē būt pieticīgs un līdzsvarots.

Trešais simbols
Tev ir lielas iespējas atrast harmoniju starp savu iekšējo pasauli un ārpasauli. Tu spēj padarīt citus laimīgus, vari kādam kaut ko iemācīt un pat veicināt izaugsmi.

Kad apzināsies savu spēku, varēsi mainīt visu, kas tev šobrīd nepatīk. Tu esi neticami jūtīgs cun dvēselisks cilvēks.

Ceturtais simbols
Tu esi izvēlējies ļoti spēcīgu aizsardzības un personiskā spēka simbolu. Par to liecina fakta, ka šajā dzīvē tev jālīdzsvaro garīgais un fiziskais spēks. Tev jāatrod savs stils, savs dzīvesveids.

Tev ir liels potenciāls, un, iespējams, tev piemīt pat ekstrasensoras spējas. Tava personība līdzīga piecām zvaigznēm, bet sirds ir silta un aicinoša. No veselības viedokļa jāpievērš uzmanība aknām.

Piektais simbols
Tu esi ļoti elastīgs cilvēks, bet bieži izjūti spiedienu un agresiju. Jo labāk pazīsi sevi, jo labāk sapratīsi apkārtējo pasauli un cilvēkus.

Sestais simbols
Tava sirds ir kā atvērta grāmata. Tu izstaro siltumu un labsirdību. Tu rūpējies par citiem un atbalsti tos, tu proti būt labs draugs. Nekad nezaudē savu ticību labajam! Parūpējies par savu ķermeni, īpašu uzmanību pievēršot ceļiem. Apgūsti dažādas elpošanas metodes, kas palīdzēs atslābināties un saglabāt iekšējo harmoniju.

Avots: “Brainum”

COMMENTS

Pievienot komentāru