1995. gadā viņiem nolaupīja gadu vecu bērnu. Pēc 21 gada policija paziņoja, ka atradusi viņu! FOTO

2

“Tas ir viss, ar ko es esmu dzīvojusi visus šos 20 gadus” saka sieviete.

Policija neveiksmīgi mēģināja atrast Stīvu. Taču viņiem izdevās atrast pavedienu 20 gadu senā notikumā, kas aizveda viņus līdz Meksikai. Laupītājs izrādījās bērna tēvs, kas tajā laikā bija atzīts kā bez vēsts pazudis, vai miris.

“Tas bija šoks” saka 22 gadus vecais Stīvs. “Es nezināju, ka mana māte ir dzīva, un, kad man teica, ka viņa meklē mani, tie bija vienkārši apdullināši jaunumi! Bet es esmu priecīgs, es esmu ļoti priecīgs.”

Kad Stīvs atgriezās pie mātes, viņš parādīja paciņu ar savām fotogrāfijām, lai viņa vismaz varētu redzēt, kā viņš uzaudzis un dzīvojis visus šos gadus.

Meksikā Stīvs sāka studēt, lai kļūtu par advokātu, un tagad cer iestāties universitātē ASV, lai dzīvotu kopā ar savu māti.

3

“No maniem pleciem novēlās it kā smaga nasta” saka Marija. “Es pavadīju 21 gadu meklējot savu dēlu. Es nezināju neko par viņu, bet es uzskatīju, ka viņš ir dzīvs.”

Sieviete nekad nezaudēja cerības atrast savu dēlu, un tagad abiem ir iespēja sākt jaunu dzīvi. Stīvs iepazīstas ar saviem jaunākiem brāļiem un plāno pārcelties uz Amerikas Savienotajām Valstīm.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru