23. jūlijā sākas Lauvas zīme. Kas jāzina par zvēru valdniekiem?


Lauva Jau no pašas bērnības Lauviņas domā par pareizu profesijas izvēli. Sabiedrība no viņām gaida nozīmīgu ieguldījumu.

Lauvas nevēlas noņemties ar sīkumiem vai būt padotā lomā, viņas tiecas pēc atbildības un ir samērā nenogurdināmas. Lauvām īpaši nepatīk sekot citu darbam, tomēr no padotajiem viņas prasa pamatīgu atdevi.

VAIRĀK UZZINI MĀRAS OŠUROKAS GRĀMATĀ “IEPAZĪSTI ASTROLOĢIJU”

Lauvas ir lieliski firmu vadītāji, jo prot skatīt visu kopumā, atbalstīt vajadzīgo, kā arī cienīt citu darbu. Lauvas necietīs, ja viņu darbs tiks pārtraukts vai kritizēts, tādēļ ieteicams neatkarīgs darbs, kurā viņi paši būs sev priekšnieki.

Lauvas var izvēlēties administratīvu darbu, rāpties augšup pa hierarhijas kāpnēm.

Viņām padodas politika, var darboties kultūras jomā vai šovbiznesā. Var būt lieliski fi zkultūras pasniedzēji. Lauva var strādāt par menedžeri, advokātu, konsultantu, juvelieri, aktieri, diplomātu, taksistu un pat santehniķi.

Lauvām patīk labi pelnīt, bet viņi arī pamatīgi tērējas. Bieži vien viņi izvēlas dzīvesveidu, kādu nevar atļauties, tāpēc naudu aizņemas. Lauvas pēc dabas ir azartiski cilvēki, kas neļauj iekrāt naudu.

Arī sievietes Lauvas tiecas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Pat precētām viņām lieliski izdodas sabalansēt mājas soli ar darbu. Viņas bieži dodas komandējumos, daudz ceļo. Lai kādā darbā Lauviņa strādātu, viņai svarīgi nepārtraukti dzirdēt komplimentus.

Slavas dziesma ir domāta tieši Lauvas ausīm. Ja Lauva zaudēs interesi par veicamo darbu, viņš vienkārši pārtrauks to darīt.

Pievienot komentāru