3 īpašas zodiaka zīmes, kurām sargeņģelis ir vienmēr blakus

Katram gadās dzīvē sarežģīti periodi, bet tos jāmācās pārdzīvot. Jo pēc lietus taču vienmēr nāk saule, vai ne? Neveiksmes vienmēr ir pārējošas.

Astrologi izceļ trīs zodiaka zīmes, kuras Augstāko spēki īpaši sargā. Par viņiem parasti saka: “Tas nu gan ir veiksminieks! Viņam palīdz sargeņģelis.”

Dvīņi
Dvīņus bieži dēvē par veiksminiekiem. Daudzus pārsteidz, kā viņiem tas izdodas. “Iedzimta sestā sajūta,” “nu, kā vienmēr, atkal paveicās,” “ar ko viņi tik īpaši?” Jā, veiksme faktiski vienmēr ir Dvīņu pusē.

Šīs zīmes pārstāvji gandrīz vienmēr pamanās parādīties īstajā laikā un īstajā vietā.

Dvīņi nestāv maliņā, bet vienmēr cenšas noķert savu veiksmi.

Viņi ieklausās likteņa padomos. Dvīņi vienmēr ir pateicīgi savam liktenim par dāvātajām iespējām.
Savukārt Augstākajiem spēkiem vienmēr patīk tie, kuri gatavi pieņemt to dāvanas ar pateicību.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvji uzskata, ka visi labumi, kurus tie saņem, ir tikai pateicoties to neatlaidīgajam darbam. Jaunavas cenšas nenolaist rokas pat sarežģītākajās situācijās. Un Augstākie spēki dažādi cenšas tām palīdzēt.

Liktenis sargā Jaunavas no daudziem satricinājumiem. Bet arī pašas Jaunavas neslinko un čakli strādā, lai sasniegtu mērķus.

Jaunavas prot ieklausīties intuīcijā un vienmēr zina, kādās lietās labāk degunu nebāzt. Augstākie spēki apveltījuši šīs zīmes pārstāvjus ar prātu un neticami asām izjūtām.

Strēlnieks
Strēlnieki pēc dabas ir ļoti pozitīvi cilvēki. Viņi vienmēr cenšas atrast kaut ko labu pat pelēkā dienā.

Praktiski visi Strēlnieki prot rast prieku ikdienā. Viņi vienmēr cenšas skatīties uz pasauli no gaišākās puses un vienmēr ir pateicīgi liktenim. Un, kā zināms, veiksme ļoti mīl optimistus. Tāpēc Augstākie spēki cenšas vienmēr palīdzēt tiem, kuri paši uzsmaida dzīvei.

Strēlnieki vienmēr ir gatavi sastapties dzīvē ar kaut ko jaunu, pieņemot pārmaiņas ar pateicību.

Dvēselē Strēlnieki ir ļoti līdzīgi maziem bērniem, kuri gaida svētkus. Un liktenis tos apdāvina ar patīkamiem pārsteigumiem.

Un, ja arī kaut kas notiek ne tā, kā gribētos, Strēlniekam pietiek vienkārši uzsmaidīt savam atspulgam, un viss nokārtojas.

Avots: nichese.ru

Pievienot komentāru