Lauva jāglauda pa spalvai! Horoskops zvēru karalim

Lauva ir otrā Uguns stihijas zīme un atrodas Saules aizbildniecībā, jo tieši tā ir Lauvas valdošā planēta.

Tā kā Saule ir galvenā planēta, tad arī Lauva ir Zodiaka centrālā figūra.

Viņas raksturs ir valdonīgs, kaut patiesībā Lauva ir labsirdīga. Lauvai dzīvē neiet viegli, jo kā nekā sava vara taču jāpierāda, gribi vai ne.

Tomēr, par spīti ārējai valdonībai, iekšēji Lauva tomēr ir naiva un reizēm pat infantila.

Viņu, piemēram, itin viegli var iedzīt “slazdā”. Lauvai nedaudz trūkst intuīcijas, un tas arī liek tai izdarīt vislielākās kļūdas. Bet, lai cik grūti arī lauvai būtu, — viņa reti zaudē dzīvesprieku.

VAIRĀK UZZINI MĀRAS OŠUROKAS GRĀMATĀ “IEPAZĪSTI ASTROLOĢIJU”

Lauvai nepatīk dažādi spilgti efekti, jo viņa ir dabiska. Tas arī ir viens no galvenajiem faktoriem, kas piesaista cilvēkus.

Līdzās Lauvai katrs jutīsies saprasts un varēs paļauties uz Lauvas draudzību un aizsardzību.

Lauva nespēj piedot neuzticību vai nodevību. Lauva pati ir uzticīga kā draugs vai laulātais partneris. Tomēr jāpiebilst, ka īstus draugus Lauvai ir grūti atrast, viņa tos bieži maina, meklējot ideālo variantu.

Neskatoties ne uz ko, Lauva ir viesmīlīga un viņas mājās bieži sastapsiet ciemiņus. Lauvas dzīvē visbiežāk ieņem vadošus posteņus un parasti nepiekrīt kompromisiem. Lauvai būtu vieglāk saprasties ar līdzcilvēkiem, ja viņa būtu mazāk aizdomīga pret visiem un tik ātri neapvainotos.

Lauva vienmēr uzskata, ka viņu apsmej, visu uztver pārāk personiski. Mīlā Lauvas ir ļoti greizsirdīgas. Lauva nepazīst zelta vidusceļu, viņai dzīvē viss ir vai nu balts, vai melns.

Lauvai patīk, ja to paslavē, jo viņas ausis ir dzirdīgas pret komplimentiem. Apkārtējiem būtu jāatceras, ka Lauva vienmēr jāglauda pa spalvai.

Lauva ir temperamentīga un impulsīva. Viņai raksturīga liela iekšējā enerģija. Lauva pat spējīga uz varoņdarbu.

Pievienot komentāru