4 gadus šajā dzīvoklī neviens neieskatījās. Atrastais šokēja pat glābējus. FOTO

Mirusī bija pensionāre Ludmila Korotaeva, kas dzimusi 1945.gadā. Kaimiņi atceras, ka viņa strādājusi par skolotāju. Sieviete dzīvoja diezgan noslēgtu dzīvi, un pārējie iedzīvotāji maz kontaktējās viens ar otru, tāpēc neviens nepamanīja cilvēka pazušanu…

2

Spriežot pēc dzīvoklī atrastajiem rēķiniem, Ludmila nomira 2012. gadā. Tā kā nezināmu iemeslu dēļ sievietes ķermenis nav sadalījies, bet mumificējies, tā neviens no īrniekiem mājā nejuta raksturīgo smaržu un necēla trauksmi.

Tagad sievietes ķermenis tiek pārbaudīts un eksperti cenšas noteikt nāves datumu. Bet vietējie iedzīvotāji bažījas par jautājumu: “Kas tieši izraisīja mumifikāciju?”.

4

Daudzi uzskata, ka sieviete nesatrūdēja, jo mirušai bijusi dziļa garīgā pārliecība un skaidra sirdsapziņa. Ne bez iemesla vēsturiskajos tempļos tiek saglabātas mumificējušās relikvijas, ko kristieši kanonizēja!

5

Tomēr zinātnieki ir vairāk skeptiski par mumifikācijas iemeslu. Viņi saka, ka to veicinājuši klimatiskie apstākļi un diēta, ko ievērojusi mirusī. Un līdzīgu mūmiju atklāšana notiek laiku pa laikam.

6

Lai vai kā tur būtu, aizdomājoties, cik vienaldzīgi apkārtējie kaimiņi bijuši pret Ludmilu, kļūst skumji!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru