Nekaunības augstākais punkts: Viesu nams ”noplēš” 280 EUR par tukši klātu galdu!

15079067_338388686536812_518282175602353285_n

Facebook vietnē lielu ievērību izpelnījies kādas sievietes ieraksts ar publicētu bildi, kurā redzams uzklāts galds. Kā izrādās galdu klāja viesu nams ”Annas pirts” un par attēlā redzamo uzklāto galdu, priekšapmaksā paprasījuši 280 EUR + telpu noma. Kā raksta pati ieraksta autore, tad šis esot aukstais galds un ir iekļauts viesu nama piedāvājumā, bet esot šokā par šādu galdu kurš ar augsto cenu nav savienojams.

Ej uz nākamo lapu lai lasītu tālāk!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Egils Dukaļskis</cite>

    Uz pirti jau neiet izēsties,skatiet zem galdiem!

  • <cite class="fn">Gunita Simsone</cite>

    Es nesaprotu vienu! Vai kad pasutijat svetku galdu edienkarti nesaskanojat? Nevienojaties kas un cik bus uz galda? Kas ietilpst sajos 14e no personas?Zel teikt bet pasi vien esat vainigi. Par netiribu telpas,ta ir cita runa.Vajadzeja nemt saimnieci pie rokas,vest radit vinas cucibu.Lai vispirms iztira telpas.

  • <cite class="fn">Kristine Kleina</cite>

    Nu par šādu summu jau neko vairak nav ko gaidīt,vareja jau par brīvu …ne? Bet par brivu mums šeit nekas nav? Vispār nesaprotu par ko šeit sacelta tada brēka?….nakamreiz ,lai klaj galdu paši un redzēs cik naudiņas jums aizies?

    • <cite class="fn">Maija Tihomirova</cite>

      Nu tās gan ir muļķības – šis galds maksimums izmaksāja 30€ Mēs jubilejās uz 20 cilvēkiem parasti tērējam apmēram 100€ – visi ir paēduši gan salātus, gan uzkodas, gan silto ēdienu. Tāpēc atbalstu autori – viesu namam fui!

  • <cite class="fn">Kristine Kleina</cite>

    Nu par šādu summu jau neko vairak nav ko gaidīt,vareja jau par brīvu …ne? Bet par brivu mums šeit nekas nav? Vispār nesaprotu par ko šeit sacelta tada brēka?….nakamreiz ,lai klaj galdu paši un redzēs cik naudiņas jums aizies?

  • <cite class="fn">Ilona Ilona</cite>

    Ja tas ir 280 eur un tajā ietilpst dzērieni, tad izmaksa, tad cena varbūt ir pieņemama. Vienīgais… galdu varēja uztaisīt daudz smukāk… piemēram maizītes varēja nevis vienkārši uzsmērēt, bet izspiest apaļas un masu caur konditorejas maisiņu izspiest, izdekorēt un tml. Var redzēt ka ēdieni ir jau ilgu laiku uz galda stāvējuši, viss ir apkaltis.
    Īsāk sakot vienkārši vajadzēja to taisīt smuki…

  • <cite class="fn">Madara Owda</cite>

    Tā ir cilvēku krāpšana!!! Man pasākums viesu mājā ar pirti un baseinu 20 izguldīšanu un ēdināšanu ( siltais un aukstais galds) 20 personām izmaksāja 400 EUR. 280 EUR ir pietiekoši liela summa lai uzklātu TIKAI auksto galdu. Uz ko tieši šie 280 EUR tika iztērēti – uz 2 šķīvjiem maizes? Uz tiem 2 augļu šķīvjiem uz kuriem redzamas banāna šķēlītes ar bumbiera gabaliņiem un pāris vīnogām? Par to bļodiņu ar speķa pīrādziņiem? Un ja tiek maksāts arī par viesa mājas un pirts īri, tad viesu nama saimniecei ir pienākums iztīrīt vietu, jo šis pakalpojums ir iekļauts cenā!

  • <cite class="fn">Ieva Stolere</cite>

    Man arī šķiet, ka 280 eiro jeb 14 eiro no cilvēka (20 kopā), tā ir ok cena, bet tik tiešām, kā jau te minēja- vajadzēja to pasniegt skaisti! Nevis galda rīki vienā nesmukā čupā, uz roku dvieļa uzlikti šķīvji, banāni jau sažuvuši, neestētiskas maizes šķēles… varētu visu šo pašu, bet skaistāk pasniegt un tad vēl varētu saprast, bet šis tiešām izskatās pēc smagas skolnieku klasesvakara haltūras…

  • <cite class="fn">Arturs Dunkers</cite>

    Tavs komentārs ir pārāk stulbs..

  • <cite class="fn">Laima Osipova</cite>

    Pabijām arī mēs tajā viesu namā.Par ēšanu rūpējāmies gan paši.Par tīrību neko sliktu nevaram teikt,viss ‘bijatīrs.Vienīgi ,kas neapmierināja….irši.Tie gan ielidoja istabā un tā bija bērnu ballīte.Kas varēja notikt,ja bērni tiktu sakosti.Izrādās,ka saimnieki zināja,ka tādi mājo ,tikai nezin ,kāpēc par tiem nerūpējās,lai viņi pazustu uz visiem laikiem.

  • <cite class="fn">Oskars Eglītis</cite>

    Par 30 euro jau gan tādu nevar uzklāt, varbūt, ja pats visu gatavo, tad jā, bet ja jānopērk, tad 50 -100 euro robežās.
    Bet par daudzumu gan, ja tas ir viss, tad tādam pirts pasākumam priekš 20 cilvēkiem nepietiek, vismaz ne Latvietim. ja pasākums līdz rītam, tad tur labi ja 6, 7 cilvēkiem pietiek. Normāli, ja galds 20 cilvēkiem, tad tiem 4 salātiem bija jābūt ap 2 kg katram, pluss uzkodas. te izskatās ka galds klāts priekš 10 cilvēkiem, bet ja klāt tiktu tādi kā es, tad galds priekš 5 😀

  • <cite class="fn">Aivija Frīdenberga (Graudiņa)</cite>

    diezgan atbaidošs skats, siers sakaltis, augļi kopā uz viena galda ar aukstajām uzkodām, augļu šķīvis tā kā no miskastes sagrābstīts – banāns sagriezts ripiņās vecs un melns (labākajā gadījumā tur ir 1banāns,, tas pats ar bumbieri), pa virsu pārbērtas vīnogas, laikam no mximas kastes pabiras sagrābstītas. Nu nepasniedz tā augļus. aukstajās uzkodās siers šķēlītēs un siera salāti , siera klucītis ar olīvi un siera salāti groziņā ??? "labākā" ēdienkarte. Un kas tas par šķidrumu 2 glāzēs? Naži un dakšiņas kaudzītē. Labi ka šāda atsauksme ir ielikta – zināšu ka šī viesu nama pakalpojumus izmantot nedrīkst, jo cienu savus draugus

  • <cite class="fn">Dace Putniņa</cite>

    Par tām glāzēm bija rakstīts – tās paguvuši uzpildīt viesi, lai atgūtos no šoka par ēdienu pārpilnību… 😀

Pievienot komentāru