4 horoskopa zīmes, kuras jebkurā strīdā patur virsroku!

1. Vērsis

Spītīgais un praktiskais Vērsis uzņem jebkuru strīdu kā ļoti svarīgu un atbildīgu pienākumu. Vērsis ļoti ātri uzliesmo un nekad neatsakās no cīņas, kurā ne soli neatkāpjas no savām pozīcijām. Tā kā Vērsis ir konservatīvs, viņš, cik spēka, pretojas jaunām idejām vai pēkšņām pārmaiņām.

Iesaistīties konfliktā ar Vērsi ir riskanti, lai kā tu censtos viņu saņemt aiz ragiem. Vērsis nekādā gadījumā neatteiksies no saviem vārdiem un neatkāpsies, pat ja kļūdījies.

2. Lauva

Nemēģini aizskart Lauvas pašlepnumu! Konflikts ar Lauvu ir bīstama spēle – kā jau ar jebkuru plēsoņu.

Lauvas ir cīnītāji kopš dzimšanas un lieliski prot aizstāvēt sevi un savu viedokli.

Lauvas milzīgais ego neļauj viņam atkāpties vai atzīt, ka viņam nav bijusi taisnība. Ja Lauvu aizskar vai pasaka kaut ko pretī, viņš bez nožēlas laiž darbā savus asos ilkņus.

3. Skorpions
Skorpions izceļas ar impulsivitāti, viņš ātri apvainojas un var būt emocionāli nestabils, tāpēc bez vajadzības nevajag viņu kaitināt.

Šai zīmei strīda laikā raksturīgi uzreiz ieņemt aizsardzības pozīciju, bet sliktākajā gadījumā viņš dusmīgi metīsies virsū oponentam. Turklāt jebkurā cīņā viņš noteikti uzvarēs. Skorpions prot atrast pretinieka vājo vietu un to prasmīgi izmanto,

4. Ūdensvīrs
Ūdensvīrs ir ļoti spēcīga un dominējoša personība, kas augstu vērtē patiesību un liek to pirmajā vietā, tāpēc padomā divreiz pirms iesaisties ar viņu strīdā.

Viņš ir spītīgs un daiļrunīgs, attiecīgi ar viņu strīdā uzvarēt ir praktiski neiespējami, tāpēc Ūdensvīrs meistarīgi sakauj visus ar savu intelektu. Turklāt viņam piemīt satriecoši nejauks sarkasms, kurš var būt nāvējošs ierocis Ūdensvīra rokās.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru