4 produkti, kas attīra plaušas! Obligāti jāizlasa smēķētājiem!

2

Greipfrūti

Šis citrusauglis ir bagāts ar antioksidantiem, kas efektīvi uzlabo šūnu darbību. Vielas, ko satur greipfrūts, spēj pretoties ļaundabīgiem audzējiem (novirzēm no normālas šūnas attīstības). Tāpēc smēķētājiem, kuri ir īpaši pakļauti riskam saslimt ar vēzi, būtu jālieto uzturā šos rūgti-skābos augļus.

Ķiploki

Ķiploki – spēcīgs ierocis pret simtiem slimību. Tam ir labvēlīga ietekme uz ķermeņi, un tajā ir tik daudz veselīgu lietu, ka tas ir jāiekļauj uzturā visiem bez izņēmuma. Ārstēšanai un profilaksei.

Ingvers

Ingveram piemīt antibakteriālas un pretvīrusu īpašības, tas paplašina asinsvadus, palīdz novērst gļotas un bronhu kanālu reģenerāciju.

Burkāni

Burkāni ir bagāti ar vitamīniem A, C, E, K, un B grupas vitamīniem. A vitamīnam ir īpaši labvēlīga ietekme uz audu un epitēlija šūnu stāvokli. Lai neitralizētu nikotīna ietekmi, kas izvada vitamīnus no ķermeņa, jāēd neapstrādātus burkānus, salātus. Burkānu sula- īsta veselības noliktava.

Ja beidzot saņēmi visu gribasspēku dūrē un atmetīsi smēķēšanu, neaizmirsti arī par plaušu attīrīšanu. Tas palīdzēs tām ātri atgūt to normālo darbību. Jau īsā laikā jūs sajutīsiet atšķirību: smadzenes darbosies labāk, smaržas kļūs skaidrākas, garšas kārpiņas jutīs katru mīļākā ēdiena pieskārienu.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: takprosto.cc

COMMENTS

Pievienot komentāru